Închirieri rulote pentru călătorii în țară și în străinătate

banner mobila la comanda suceava

De cele mai multe ori, o călătorie rutieră este cea mai bună modalitate de a descoperi locuri frumoase și de a experimenta ceea ce o țară are de oferit precum și de a descoperi mult mai multe lucruri despre cultura și oamenii dintr-un anumit stat.

O rulotă este un mijloc foarte comod de deplasare pe distanțe lungi, ce oferă posibilitatea de a găti în interiorul ei și de a dormi.

Eficiența costurilor și comoditatea sunt factori decisivi pentru a închiria o rulotă pentru călătoriile din țară și din străinătate.

Există o varietate de modele și de dimensiuni din care se poate alege. Indiferent că ești în căutarea unei autoutilitare pentru două persoane sau în căutarea unui autovehicul suficient de mare pentru întreaga familie, există o mulțime de opțiuni.

Există câteva companii și în județul Suceava care se ocupă cu închirierea rulotelor.

Una dintre aceste companii este Campero, importator unic Ahorn Camp.

Ahorn Camp produce autorulote de peste 17 ani, construite exclusiv pe șasiu Renault. Campero pune la dispoziția celor interesați rulote pentru 4 persoane și rulote pentru 6-7 persoane. Rulotele sunt echipate cu rezervor apă curată, rezervor apă uzată, frigider, chiuvetă bucătărie, aragaz, masă, paturi, baie complet echipată cu cabină de duș, chiuvetă, WC ecologic, sistem de încălzire, garaj depozitare, aer condiționat etc.

Rulotele se pot închiria începând cu prețul de 70 euro/ noapte în extrasezon, între 16 septembrie și 14 iunie și la prețul de 100 euro/ noapte în perioada de vârf a sezonului, între 15 iunie și 15 septembrie.

Condițiile care trebuie îndeplinite de către clienți sunt: vârsta minimă pentru a închiria este de 25 ani și este necesară existența unui permis de conducere categoria B dobândit cu cel puțin 5 ani înainte de a închiria.

Mai multe detalii despre compania Campero se regăsesc pe site-ul web Campero.ro.

Compania Go Camper este un alt furnizor care închiriază rulote 7 zile din 7, la orice oră, inclusiv în weekend. Go Camper este singura firmă de închirieri rulote din țară care asigură servicii de predare/ preluare a mașinii oriunde în țară.

Prețurile variază în funcție de sezon și de numărul de nopți închiriate.

Go Camper închiriază Autorulote Premium 4+1, Autorulote F Plus de 4-7 locuri, Campervan urstner 2+1, Autorulote DeLuxe 2+2.

Mai multe detalii despre compania Go Camper se pot afla accesând site-ul web GoCamper.ro

Love Camper este un alt furnizor de rulote care se pot închiria de la prețuri începând cu 69 euro/ zi în extrasezon, rulote perfecte pentru plimbări în țară și în străinătate pentru 4 adulți și 2 copii.

Impresii, păreri și opinii despre călătorii cu rulota în țară și în străinătate se pot citi pe site-ul web www.caravanlife.ro, unde o familie cu un copil dorește să împărtășească cu cititorii experiențele trăite în interiorul acestui vehicul.

agentie SEO & promovare eficienta online