Soluții pentru o depozitare eficientă în baie

452
Soluții pentru o depozitare eficientă în baie
banner mobila la comanda suceava

În multe cazuri, spațiul disponibil pentru baie este probabil cel mai limitat din întreaga locuință. Deși acest lucru nu se aplică în cazul tuturor caselor sau apartamentelor, poate reprezenta o problemă cu care mulți oameni se confruntă.

Cu toate acestea, baia este una dintre cele mai importante spații din locuință deoarece reprezintă locul unde te relaxezi după o zi solicitantă sau te pregătești pentru acea zi. Și pentru că petreci atât de mult timp în baie, cu siguranță ai acumulat mai multe produse de-a lungul timpului – toate au nevoie să fie la locul lor. De aceea, este important să te asiguri că maximizezi spațiul disponibil pentru a avea o baie organizată și frumoasă.

Iată câteva soluții pe care le poți pune în practică pentru o depozitare eficientă în baia ta:

Rafturi de perete

Dacă vrei să ai toate produsele de baie la îndemână, dar spațiul de depozitare este limitat din cauza dimensiunii mici, încearcă să atașezi câteva rafturi de perete. Avantajul acestora este că nu „consumă” din spațiul băii în sine deoarece rafturile sunt suspendate în zone care oricum nu aveau un scop de utilizare. De exemplu, poți să montezi un raft de perete chiar deasupra ușii pentru o depozitare eficientă a produselor de baie.

Dulapuri pentru lavoar

Un alt spațiu pe care nu-l poți folosi pentru altceva decât pentru depozitarea unor produse de baie sau de curățenie este spațiul de sub chiuvetă. Poți găsi de asemenea, un dulap suspendat care să-ți permită să folosești spațiul de depozitare din baie într-un mod eficient.

Depinzând de stilul de amenajare din locuința ta, poți alege dintr-o varietate de dulapuri pentru baza lavoarului în funcție de acest criteriu. Până la urmă, chiar dacă este doar un spațiu de depozitare, trebuie să te asiguri că păstrezi același stil în toate încăperile din casă.

Suporturi pentru ușă

Dacă dimensiunea băii este limitată și nu-ți permite suficient spațiu pentru depozitarea produselor, poți să utilizezi foarte ușor spațiul de pe ușă. Poate deja te-ai gândit la acest aspect și ai montat câteva suporturi pentru prosoape, dar poți face mai mult de atât! Poți achiziționa un suport aproape de înălțimea ușii, cu mai multe rafturi care-ți permit delimitarea între produsele de baie pe care poți să le depozitezi eficient de acum încolo.

Oglinzi cu spațiu de depozitare

Probabil ești deja familiar cu cabinetele de baie care sunt „ascunse” de o oglindă. Dar această soluție chiar este optimă atunci când ai rămas fără idei despre cum să-ți depozitezi produsele pentru baie. Mai mult, oferi spațiului o dublă funcționalitate deoarece oricum ai fi montat oglinda deasupra chiuvetei, dar acum te-ai ales și cu spațiu de depozitare suplimentar.

Dacă locuința ta este amenajată într-un stil contemporan sau industrial, poți alege o oglindă modernă, rotundă și fără rame pentru a-ți completa design-ul interior.

Cu doar câteva soluții practice, ți-ai creat un spațiu suplimentar de depozitare în baie și, mai mult, ți-ai decorat și locuința!

agentie SEO & promovare eficienta online