Detergenți profesionali HoReCa, depozit local en-gros

812
detergenti profesionali
banner mobila la comanda suceava

Furnizarea de servicii profesionale de curățenie îmbunătățește standardul de servicii în mediul HoReCa. Aici sunt necesari detergenții profesionali pentru un grad sporit de curățenie. Bucătăriile, articolele de bucătărie, grupurile sanitare, băile, geamurile, covoarele, mochetele, tapițeriile, pardoselile, prosoapele, lenjeriile, fețele de masă și multe altele trebuie curățate în mod regulat și cât mai eficient posibil. Pentru a oferi clienților un grad sporit de curățenie, restaurantele, hotelurile și alte unități au nevoie doar de produse de înaltă calitate. Cea mai bună variantă este cumpărarea de detergenți profesionali de la furnizori de produse online, care stochează diverse brand-uri ale acestor produse de cinci stele. Un asemenea magazin online care comercializează detergenți profesionali și multe alte produse necesare în mediul HoReCa este Serveteledehartie.ro

Dezinfectanții din acest magazin online sunt disponibili în diferite forme, toate sortimentele fiind avizate de Ministerul Sănătății.

Clienții pot achiziționa următoarele tipuri de detergenți profesionali:

  • Detergenți pentru bucătărie și vase: – aditivi pentru clătire, degresanți, detergenți de vase concentrați, detergenți dezinfectanți, detergenți pentru cuptor și aragaz, detergenți pentru geamuri, degresanți, detergenți detartranți, detergenți pentru mașina de spălat vase, detergenți pentru mașinile expresso, dezodorizante, săpun lichid, soluții întreținere, etc.
  • Detergenți pentru suprafețe:- detartranți, degrasanți pentru suprafețe tari, detergenți pentru geamuri și alte suprafețe, detergenți pentru parchet, detergenți pentru pardosel ceramice, detergenți pentru baie, etc.
  • Detergenți pentru grupuri sanitare:- detartranți, dezinfectante pentru wc, geluri de spălare wc, odorizante toaletă, etc.
  • Detergenți pentru geamuri și multisuprafețe– detergenți pentru geamuri și suprafețe, detergenți pentru mobilier, detergenți pentru birotică, soluții pentru curățarea suprafețelor,etc.
  • Detergenți pentru covoare, mochete și tapițerii:- detergenți pentru covoare și tapițerii, șampoane pentru covoare, etc.
  • Detergenți Smart Dose:- detergenți dezinfectanți, etc.
  • Detergenți pentru rufe:- detergenți, balsamuri, etc.
  • Detergenți chimici:- clor, degresanți pentru motor, detergenți alcalini, detartranți pentru ciment, detergenți alcalini, detergenți piele, spume, etc.

dezinfectanti profesionali avizati MS

Magazinul online aparține societății Best Distribution SRL și are în vedere furnizarea de produse pentru curățenie și igienă, dar și respectarea următorilor parametri: timp optim de livrare a produselor, asigurarea gratuită a transportului în Suceava, Iași, Neamț, Botoșani, Vaslui, respectarea avantajului gratuității livrării și în restul orașelor dacă valoarea comenzii este mai mare de 500 lei, oferirea de mostre, consiliere, parteneriate.

Consultă oferta de produse pentru curățenie din magazinul online serveteledehartie.ro/99-detergenti-profesionali pentru a achiziționa pe viitor doar produse profesionale care vor contribui la succesul afacerii tale. Un mediu de lucru curat înseamnă întotdeauna un mediu de lucru mai sănătos.