Top 3 cele mai bune tablete marca Huawei

519
Top 3 cele mai bune tablete marca Huawei
banner mobila la comanda suceava

În zilele noastre, tableta este un gadget de nelipsit, mai ales atunci când ai nevoie de un minicalculator pe care să-l iei cu tine peste tot. Deși are numeroase funcții, smartphone-ul nu poate înlocui întotdeauna un laptop. De asemenea, laptopul obișnuit nu este transportat cu ușurință. În schimb, tableta este un hibrid între cele două dispozitive–imită mai bine decât telefonul funcțiile unui PC și este mai portabilă decât laptopul. Acest lucru o face practică și utilă indiferent că vrei să te joci, să te uiți la seriale, să participi la cursurile online sau să faci proiecte. Totuși, varietatea mare de tablete de pe piață poate crea confuzii atunci când ești în căutarea unui astfel de dispozitiv. Prin urmare, iată cele mai bune produse pe care ți le-a pregătit Huawei în 2021. 

  • Huawei MateBook 

Huawei MateBook Signature este considerată cea mai bună tabletă cu sistem de operare Windows 10, fiind un hibrid între PC și tabletă. Cu alte cuvinte, poate fi folosită atât ca tabletă, cât și ca laptop. În plus, designul ultrasubțire și metalul din care este confecționată o fac un gadget elegant. 

Tableta este dotată cu un sistem economizor al bateriei, care îți permite să o folosești ore întregi, doar după o singură încărcare. Ecranul cu diagonala de 12 inch are multitouchscreen, o rezoluție de 2160×1440 și un cititor de amprente în lateral. Performanța excelentă este asigurată de procesorul de a 6-a generație Intel Core m5, memoria de 8GB RAM și de un spațiu de stocare de 128GB. Un alt avantaj este faptul că aceasta cântărește doar 640 de grame.

  • Huawei MatePad Pro 

Tableta Huawei MatePad Pro este desemnată cea mai bună tabletă profesională din marca Huawei în anul 2021. Ecranul de 10,8 inch și rezoluția de 2560×1600 pixeli îți oferă cele mai clare și detaliate imagini. De asemenea, aceasta are și un sistem audio destul de calitativ pentru o tabletă. Fără a fi nevoie de o conexiune la internet, smartphone-ul se conectează la tabletă, ecranul telefonului fiind transferat pe ecranul tabletei printr-o funcție multi-screen. Acest lucru îți permite să tragi fișiere de pe ecranul telefonului și să le transferi rapid în tabletă. De asemenea, poți trimite mesaje cu aceeași tastatură cu care editezi documentele în tabletă. Toate acestea cresc productivitatea, atunci când utilizezi tableta în scop profesional.

Alte caracteristici cheie sunt reprezentate de faptul că tableta poate fi încărcată wireless, iar greutatea sa este de doar 460 g. De asemenea, tableta este dotată cu o cameră frontală de 8 MP și una în spate, de 13 MP. 

  • Huawei MediaPad T5 

Huawei MediaPad T5 primește titlul de cea mai bună tabletă pentru școală. Pe lângă faptul că este mai accesibilă din punct de vedere financiar, este și performantă. Plus că bateria sa este foarte durabilă (până la 10 ore la 1080p), având economizor inteligent. Tableta are un sistem de operare Android EMUI 8.0 și o frecvență a procesorului de 2.36 GHz, ceea ce înseamnă că asigură o execuție rapidă. De asemenea, este dotată cu o stocare internă de 16 GB, dar și cu un slot SD pentru a putea crește spațiul de stocare. O altă caracteristică importantă a acestei tablete este aceea că oferă și modul de confort vizual, care reduce lumina albastră. Acest lucru este salvator în zilele în care se lucrează mult timp pe tabletă. În plus, sistemul audio este unul de calitate. 

În concluzie, acestea sunt cele mai bune trei tablete Huawei pentru care poți opta, însă lista nu se oprește aici.

agentie SEO & promovare eficienta online