Terra Clean București te ajută să ai un birou curat

Servicii curatenie profesionale
banner mobila la comanda suceava

Dacă deții un birou, nu este nici o îndoială că trebuie să păstrezi un nivel ridicat de curățenie în interiorul lui. Acest lucru este important deoarece biroul este un loc pentru  afaceri iar un birou curat va proteja imaginea afacerii. De asemenea, un loc de muncă murdar este un pericol pentru sănătatea persoanelor care lucrează acolo. Ultimul lucru de care ai nevoie este ca oamenii să se îmbolnăvească din cauza mizeriei.

Există numeroase companii care se ocupă de curățarea profesională a birourilor, iar una dintre acestea este compania Terra Clean International care efectuează servicii de curățenie de cinci stele în București și în Ilfov.

Dimensiunea biroului  este importantă atunci când contractezi o astfel de companie, deoarece cu cât este mai mare biroul, cu atât mai mult va trebui să plătești.

Curățarea biroului trebuie făcută în mod regulat. Aceasta este singura modalitate de a te asigura că un nivel ridicat de curățenie este menținut în orice moment. Terra Clean oferă servicii de curățenie zilnice sau periodice. Majoritatea oamenilor își curăță birourile o dată pe săptămână sau de două ori pe săptămână, în funcție de cât de repede biroul acumulează murdărie.

În plus, un mediu îngrijit și curat te poate ajuta să ai o minte mai clară și mai liniștită, permițându-ți să faci totul în mod corespunzător. După cum ai observat, atunci când te afli  într-un loc care este neplăcut, nu reușești să gândești cum trebuie, deoarece mizeria te poate distrage de la ceea ce este important. Cu ajutorul acestor servicii de curățenie profesionale, atât tu cât și angajații tăi veți fi mai sănătoși atât din punct de vedere fizic, cât și mental.

Angajații companiei Terra Clean sunt de încredere, toată activitatea lor este atent supravegheată de un supervizor care răspunde de tot, astfel încât nu trebuie să îți faci griji.

Terra Clean București se ocupă atât de servicii de curățenie și întreținere pentru birouri cât și pentru bănci, magazine sau hale industriale.

Principalele tarife fără TVA practicate de companie sunt:

Curăţenie de întreţinere: 3-5 RON/mp.
Curăţenie generală: 4-6 RON/mp.
Curăţenie după constructor: 6-9 RON/mp.
Curățare geamuri: 2-3 RON/mp/față.

Curățare mochetă: 2-5 RON/mp la sediul clientului/ 2 ore
Tapiţerie textilă auto: 100 ron.

După cum se poate observa, prețurile sunt accesibile iar alegerea unei companii atât de fiabile și de profesionale precum Terra Clean pentru a menține curățenia birourilor este extrem de vitală.

agentie SEO & promovare eficienta online