Vila Moldavia Best îți oferă un sejur mai mult decât confortabil

596
Vila Moldavia Best
banner mobila la comanda suceava

Mai mult decât un loc pentru somn și odihnă, o unitate de cazare reprezintă accesul la cunoașterea unei țări, a unui oraș sau a unui anumit loc. Stațiunea Slănic Moldova este cunoscută în primul rând pentru izvoarele sale minerale deținute. Cu mic, cu mare, turiștii vin anual aici pentru a profita de aceste izvoare minerale, 24 la număr, cu ape termale, cu proprietăți terapeutice pentru diverse afecțiuni.

Pentru o evadare montană ieftină fără a sacrifica eleganța, funcționalitatea și distracția, poți face check-in la o vilă Slănic Moldova, la Vila Moldavia Best. Aceasta reprezintă locaţia potrivită pentru un sejur perfect, cu aer proaspăt, linişte pentru a stimula simţul olfactiv şi cel vizual în acelaşi timp alături de cei dragi, familie sau prieteni.

Pensiunea dispune de 4 camere elegante, luminoase, curate și comode cu: baie, televizor și internet wireless.

Interior Moldavia Best

În plus, se poate petrece timp prețios în living-ul spațios dotat cu o canapea extensibilă, în bucătăria complet utilată unde se pot pregăti felurile preferate de mâncare, pe terasă  unde se pot admira superbele peisaje din jurul vilei și se poate servi o băutură în timp ce surprinzi apusul și minunățiile pădurii sau în foișorul cu grătar și cuptor unde se pot găti preparate din carne gustoase și nu numai. Timp prețios poți petrece și privindu-ți copiii cum se joacă în spațiul de joacă amenajat pentru ei.

Dar dacă cauți ceva diferit, împrejurimile vilei au multe de oferit. Poți culege fructe de pădure cum ar fi mure, coacăze neagră sau zmeură în sezonul cald, chiar în apropiere sau poți organiza diverse plimbări indiferent de anotimp. Parcul central, cazinoul, izvoarele minerale, traseul celor 300 de scări, pârtia de schi Nemira, platoul Dobru, Cheile Slănicului, Mănăstirea Sfântul Voievod Ștefan cel Mare, salina Târgu Ocna, cascada, sala de sport din localitate, terenurile de tenis de câmp sunt unele dintre atracțiile interesante ale stațiunii care merită văzute de către cei care ajung în zonă.

Exterior Vara Moldavia Best

Vila Moldavia Best este un mic colț de rai unde te poți simți ca acasă, unde fiecare parte emană perfecțiune și care oferă tot confortul de care ai nevoie după zile aglomerate și stresante de muncă.

Cu siguranță vacanța ta în stațiunea Slănic Moldova, cazat la Vila Moldavia Best va fi cu adevărat odihnitoare și distractivă dacă vii însoțit de cine trebuie. Pentru a vedea tarifele, mai multe informații utile despre pensiune și stațiune, galerie foto, localizare și informații de contact nu ezita să accesezi pagina web www.moldaviabest.ro.