5 argumente în favoarea unui împrumut rapid de la un IFN

680
5 argumente în favoarea unui împrumut rapid de la un IFN
banner mobila la comanda suceava

Atunci când intenționezi să aplici pentru un credit rapid, este bine să te informezi cu privire la toate aspectele legate de aceste împrumuturi rapide, pentru a ști dacă sunt potrivite pentru tine.

Instituțiile financiare nebancare oferă soluții de creditare diversificate din care poți alege exact împrumutul care te avantajează.

Un credit IFN persoane juridice este ideal pentru companiile care au nevoie de un sprijin financiar, iar un credit nevoi personale este recomandat persoanelor fizice care doresc o rezolvare simplă a problemelor legate de bani. 

Eficiența și seriozitatea instituțiilor nebancare au convins deja multe persoane care apelează la împrumuturi rapide în situații dificile. 

IFN-urile funcționează legal și respectă regulile impuse de Banca Națională.

Simplu Credit îți oferă posibilitatea unui credit online, disponibil imediat, dar și a unor credite destinate firmelor, credite de nevoi personale sau credite rapide, pe termen scurt, accesibile și pensionarilor. 

  • Viteza de aprobare:

IFN-urile oferă diferite instrumente de creditare. Un credit 24/7 este un imprumut rapid care se poate obține urgent, direct pe internet, online. 

Nu ai nevoie decât de actele scanate necesare depunerii cererii de creditare și o conexiune bună la internet. 

Spre deosebire de creditele tradiționale unde analiza dosarului poate dura și mai multe săptămâni, în cazul unui imprumut rapid, obții banii în câteva ore. 

Nu vei putea obține un astfel de credit în nici un alt loc în afara IFN-urilor. Creditele online rapide sunt foarte eficiente iar viteza de aprobare contează enorm atunci când ai nevoie apelând de bani într-un interval de timp limitat.

Apelând la un credit online de la Simplu Credit poți primi banii chiar și în aceeași zi dacă cererea de creditare este aprobată.

  • Accesibilitate:

Împrumuturile urgente sunt destinate soluționării unor necesități financiare urgente. Orice situație deosebită care te conduce la un împrumut este ușor de rezolvat dacă ai la îndemână o soluție accesibilă.  O cheltuială neașteptată, o factură prea mare, un tratament medical costisitor, toate se pot soluționa simplu cu un credit de nevoi personale.

La Simplu Credit poți împrumuta sume de bani online, de la 500 RON, pana la 5000 RON, cererea fiind rapid aprobată, primind banii direct în cont.

Condițiile de împrumut pentru un credit rapid online sunt destul de facile :

  • vârsta solicitantului de credit să fie minim18 ani și maxim 77 de ani;
  • un număr redus de documente care se vor trimite spre verificare la Simplu Credit
  • venituri nete de minim 1000 RON din salariu sau venituri asimilate salariului.

Nu există anumite condiții legate de job ci doar existența unui contract de muncă pe durată nedeterminată.

  • Număr redus de documente:

Față de creditele tradiționale, un credit online este mult mai facil de accesat. Oricine poate transmite către Simplu Credit setul de documente necesare. 

Dacă îndeplinești condițiile de acordare a creditului online : vârsta peste 18 ani, un venit salarial lunar, vechime la locul de muncă, nu mai e nevoie să trimiți alte documente, nu ai nevoie de garanții sau giranți.

  • Sinceritate și onestitate:

Toate comisioanele și taxele sunt corect prezentate la semnarea contractului de credit online. 

Consilierii de la Simplu Credit te pot îndruma în legătură cu tipul de credit pe care îl poți primi, documentele pe care trebuie să le completezi, cererea de creditare, informații legate de ratele lunare și de modul de rambursare.  

Clauzele contractului de credit rapid sunt prezentate transparent și clar în așa fel încât nu vei mai avea niciun fel de îndoieli legate de returnarea sumei împrumutate. 

Nu există comisioane ascunse sau diferite taxe care apar pe parcursul parcurgerii contractului de creditare.

  • Discreție și eficacitate:

Atunci când accesezi un credit de nevoi personale nu trebuie să declari cum vei folosi banii luați cu împrumut. 

Este doar treaba ta modul în care cheltui sumele împrumutate și nu este nevoie să te justifici. 

Toate documentele pe care le transmiți către Simplu Credit sunt prelucrate și păstrate în deplină confidențialitate, inclusiv detaliile legate de conturi bancare și valoarea sumei împrumutate. 

Nu este nevoie să afle nimeni ai făcut un împrumut nebancar, vei putea rambursa în mod discret, direct din salariu, în fiecare lună rata datorată către IFN.

Aceste avantaje sunt în favoarea celor care își doresc să facă un împrumut pe termen scurt pentru a rezolva anumite situații financiare dificile. 

Instituțiile financiare nebancare oferă posibilitatea de a oferi credite rapide inclusiv celor care nu pot accesa împrumuturi pe termen lung, cum sunt de exemplu pensionarii. 

Fiecare categorie de vârstă poate beneficia de un instrument de împrumut fiabil și eficace, iar rambursarea în rate fixe te ajută să păstrezi sub control veniturile și cheltuielile tale.