MAGAJ.RO – O selecţie de scule şi accesorii de calitate

MAGAJ.RO printscreen
banner mobila la comanda suceava

De multe ori căutăm un produs şi nu ştim foarte bine ce să alegem. Deşi foarte diversificată, oferta existentă în piaţă este de multe ori greu de diferenţiat între produse de calitate, pe care te poţi baza timp îndelungat şi produse inferioare care se strică rapid, nu sunt fiabile sau eficiente.

Este greu de crezut că într-un magazin mare de bricolaj există cineva care chiar a testat produsele respective şi s-a asigurat că sunt de calitate. Pare aproape imposibil. ÎNSĂ, într-un magazin de dimensiuni mici este foarte uşor de TESTAT în acţiune produsele existente pe stoc, astfel încât să poată fi diferenţiate produsele de calitate şi să fie comercializate doar acestea.

MAGAJ.RO este un magazin online de bricolaj de mici dimensiuni care oferă la vânzare DOAR 100 PRODUSE, ÎNSĂ ACESTE PRODUSE SUNT TESTATE ŞI VERIFICATE.

Desigur că nimic nu este garantat 100%, însă procentul de fiabilitate al produselor oferite de MAGAJ.RO este unul mult mai mare comparativ cu cele existente în Dedeman, Mathaus, Bricostore, Leroy Merlin, etc.

Exemple de produse

Mască de sudură automată cu cristale lichidemasca de sudura automata cu cristale lichide

Un produs fiabil, testat în repetate rânduri de către personalul MAGAJ.RO.
Masca pentru sudură cu cristale lichide se întunecă automat atunci când se produce arcul de sudură. Are un design simplu si compact, este uşor de folosit şi are o rază mare de vizualizare, se închide automat în 1/25.000 secunde, nu trebuie pornită sau oprită – se deschide şi închide automat, oferă protecţie UV şi anti radiaţii IR, greutate redusă.

Aria vizibilă: 99 × 44 mm
Gradul de protectie UV/IR: până la gradul de înnegrire DIN16 activ tot timpul
În stare dezactivată: grad de înnegrire DIN 4
Înnegrirea variabilă: de la DIN 9 la DIN 13
Sursa de energie: Celule fotovoltaice
Închidere/deschidere: complet automat
Funcţii: se poate alege între SUDARE sau POLIZARE “WELDING”/ “GRINDING”

Pompă apă pe vibraţii

pompa apa pe vibratiiUn produs fiabil, testat în repetate rânduri de către personalul MAGAJ.RO.
Pompa de apă cu membrană vibrantă se recomandă pentru alimentarea cu apă în gospodării dar şi la irigarea grădinii. Pompa submersibilă pe vibraţii cu putere de 250W este recomandată pentru scoaterea apei curate din puţuri săpate sau forate cu diametru minim de 110 mm.

Putere: 0,25 kw
Înălţime maximă de refulare: 20 metri
Debit maxim: 18 litri/minut
Greutate: 3 kg
Culoare: negru sau argintiu

 

Pompă de stropit cu acumulator 16 L

pompa de stropit cu acumulatorUn produs fiabil, testat în repetate rânduri de către personalul MAGAJ.RO.
Pompa de stropit cu acumulator are capacitatea de 16 litri şi este ideală pentru livadă şi grădină. Pompa de stropit a fost concepută pentru a pulveriza o serie de soluţii chimice pe bază de apă pentru gazon şi grădină, cum ar fi insecticidele, fungicidele, erbicidele şi îngrăşămintele.

Capacitate rezervor: 16 litri
Presiune: 5 bar
Lungime furtun: 1,2 metri

MAGAJ.RO printscreen

ACCESEAZĂ ACUM SITE-UL WWW.MAGAJ.RO PENTRU A VEDEA TOATE CELE PUŢIN PESTE 100 DE PRODUSE TESTATE PENTRU CASĂ ŞI GRĂDINĂ!

 

agentie SEO & promovare eficienta online