Casa din lemn rotund este alegerea potrivită

Case din lemn rotund
banner mobila la comanda suceava

În ziua de astăzi, materialele ecologice se reîntorc în procesele moderne de construcție. Condițiile de viață sunt probabil cel mai important aspect al vieții noastre, așadar din ce în ce mai mulți oameni încearcă să realizeze un stil de viață sănătos și să trăiască în case ecologice.

În ultimii 20 de ani, cererea de locuințe din lemn a crescut semnificativ. Companiile de construcții încearcă să construiască case din lemn pentru cei care sunt interesați să trăiască mai sănătos. Din ce în ce mai mulți oameni aleg să construiască o locuință din lemn rotund și există anumite motive specifice pentru acest lucru. Principalele caracteristici ale caselor din lemn sunt reprezentate de speranța de viață mai mare, aspectul grozav, întreținerea simplă și rapidă.

Casele din lemn necesită costuri scăzute de încălzire și răcire datorită densității buștenilor, ele folosind mai puțină energie pentru încălzire și răcire decât casele obișnuite. Acest lucru este extrem de important atât pentru consumatori, cât și pentru constructori.

Casele din lemn arată simplu și frumos. Mulți oameni construiesc de fapt case în stil rustic în întregime pentru că iubesc modul în care arată. Dacă cauți o casă stabilă, durabilă și robustă, atunci o locuință din lemn este perfectă pentru tine. Cu toate acestea, aspectul grozav nu este singurul avantaj. Casele sunt ecologice, deoarece principalele materiale de construcție sunt regenerabile. Astăzi toate clădirile din lemn sunt construite din materiale de înaltă calitate, așa că nu îți fie teamă de vremea rea, de vânt, ploaie și îngheț.

constructii-case-din-lemn-rotund-3

Lemnul este un material robust și dur de construcție. Asta înseamnă că sunetul și zgomotul nu trec prin acest material greu. Condițiile de viață într-o casă din lemn îți oferă șansa de a uita de vecinii zgomotoși, de sunetele puternice și de trafic. Rezultatul este un mediu mai relaxant și reducerea zgomotului.

În ansamblu, principalele caracteristici ale caselor de lemn sunt speranța de viață mai mare, întreținerea simplă și rapidă. Acestea au o mulțime de avantaje cum ar fi rezistența la foc, rezistența la curbură, standardele ridicate de construcție, reducerea zgomotului, costurile de încălzire și răcire, eficiența energetică. Mai mult decât atât, casele din lemn sunt călduroase, confortabile, rezistente, durabile și arată foarte bine.

case-din-lemn-mare

O firmă renumită specializată în construcția de case din lemn rotund este compania Log Home din Vatra Dornei, județul Suceava. Log Home construiește case ecologice din bușteni de calitate superioară cu diametre de peste 30 cm, îmbinați prin chertare fără a se utiliza accesorii metalice.

Reprezentanții companiei prelucrează buștenii manual, iar apoi, după ce sunt suprapuși pentru construcția propriu zisă se aplică o izolație termică de calitate care conferă un confort termic sporit.

Prețul construcțiilor se calculează în funcție de suprafața construită, pe metru cub de lemn rotund. Casele pot fi livrate oriunde pe teritoriul țării dar și în alte țări și pot fi montate pe o fundație pregătită din timp.

Loghome.com.ro

Dacă ai în vedere construcția unei locuințe din lemn rotund, aceasta este alegerea potrivită. Log Home este partenerul perfect care îți poate oferi sprijinul și informațiile necesare. Accesează site-ul web www.loghome.com.ro/casedinlemn.php pentru a viziona portofoliul de lucrări al companiei și pentru a afla mai multe detalii.

agentie SEO & promovare eficienta online