Starbucks, cel mai mare retailer de cafea de specialitate la nivel mondial, vine în Suceava!

778
Starbucks-Suceava
banner mobila la comanda suceava

AmRest, compania poloneză care deține franciza Starbucks în România a anunțat că va deschide în Iulius Mall Suceava, săptămâna viitoare, pe 14 noiembrie la ora 18:00, prima cafenea Starbucks din oraș.

Astfel, iubitorii de cafea, pot încerca cele mai cunoscute și apreciate feluri de băuturi Starbucks, din care putem enumera: Caramel Macchiato, Cappuccino, Caffe Latte, Frappuccino, ceaiuri, ciocolată caldă și o gamă variată de prăjituri și produse de patiserie.

Amenajarea acesteia în cadrul centrului comercial Iulius Mall Suceava continuă parteneriatul celui mai cunoscut brand de cafenele cu rețeaua Iulius Mall, în cadrul cărora au deschis până acum cafenele în Timișoara, Cluj, Iași, Constanța, Baia Mare, etc.

Încă din luna mai a acestui an francizorul și-a anunțat intenția de a continua expansiunea și de a aduce experiența Starbucks, cafea, ambient și deserturi cât mai aproape de cât mai multe persoane din nordul țării.

Piața cafenelelor din România este una destul de dinamică iar cetățenii apreciază din ce în ce mai mult calitatea produselor oferite de Starbucks. Din această cauză compania dorește să se extindă tot mai mult, în tot mai multe orașe.

Starbucks depune toate eforturile pentru a cultiva un mediu de lucru sănătos unde angajații să fie apreciați şi respectați şi unde să poată să atingă un randament optim.

Starbucks s-a afirmat pe piața din România pentru prima dată în aprilie 2007, deschizând prima cafenea din Europa de Est ca rezultat a unui parteneriat încheiat cu grupul grec Marinopoulos. Starbucks România este deținut de AmRest, dezvoltatorul care deține și alte brand-uri de nivel internațional cum ar fi Burger King, Pizza Hut, KFC, La Tagliatella.

La nivel mondial, Starbucks deține peste 20000 de cafenele în peste 65 de țări și este cea mai populară marcă de cafea din lume.