Set diversificare bebeluși

602
Set diversificare bebeluși
banner mobila la comanda suceava

Cauți un set diversificare bebeluși din silicon alimentar, sigur pentru auto-diversificare? Un set clasic de masă din silicon, format din bavețică, bol cu ventuză, tacâmuri, farfurie divizată cu capac, cană pentru gustări și pahar.

Având experiență ca și părinte, dar și ca importator și vânzător de produse dedicate alimentației bebelușilor, îți recomand ca set diversificare bebeluși să respecte câteva puncte, pe care ți le las mai jos:

1. Design și formă concepute pentru a facilita aportul de alimente;

Încearcă să eviți seturile super fancy care arată în mare fel, dar atunci când le pui pe blatul scăunelului pentru hrănire nu stau bine sau nu îl ajută pe cel mic deloc în a înhăța mâncare pentru a o mânca.
Încearcă să găsești un set care este conceput pentru auto-diversificare. Pe termen lung vei fi foarte fericită că cel mic va mânca singur.

2. Compatibil cu mașina de spălat vase și cuptorul cu microunde;

Nu e nimic mai nepotrivit la un set diversificare bebeluși decât să nu poată fi pus la spălat în mașina de spălat (cum e cel de bambus sau unele din plastic) și să nu poată fi pus la microunde.
Deși nu recomand utilizarea cuptorului cu microunde pentru a încălzi mâncarea celui mic, uneori, când ești pe fugă să ajungi la serviciu sau nu îi place un fel de mâncare și trebuie să-i încălzești altul cuptorul cu microunde e life saver!

3. Riscuri de rănire pentru copii.

Cu un set diversificare bebeluși nici să vrei să rănești pe cineva nu trebuie să poți. Cei mici vor trage de el, îl vor arunca, molfăi și se vor spăla, efectiv, cu el pe cap. E necesar ca acest set diversificare bebeluși să nu poată fi utilizat ca armă nici dacă vrei asta.

4. Să nu conțină BPA, PVC, ftalați sau plumb. 

E necesar ca set diversificare bebeluși să fie fabricat 100% din silicon alimentar moale, flexibil si durabil, care este blând cu gingiile, dimensionat si proiectat pentru copil.
Să fie perfect optimizat pentru utilizare de catre bebeluși, iar farfuria si bolul să se „lipească” bine de scaunul de masă sau de masa la care cel mic va mânca.
Va trage de farfuriuță ca și cum viața lui depinde de asta. Și deși e mic, are destulă forță să împrăștie cu piureul de morcov prin toată sufrageria, dacă nu ești pe fază.
E bine să te asiguri și tu că set diversificare bebeluși e bine prins de masă atunci când cel mic se pregăștește să mănânce.

Set diversificare bebeluși PapaBebe

Seturile de diversificare de pe papabebe.ro sunt gândite pentru a  ajuta la tranzitia către auto-diversificare și pentru a crea o experiență plăcută în timpul mesei.

Set diversificare bebeluși PapaBebe conțin 7 piese, toate fiind sigure pentru mașina de spălat și cuptorul cu microunde, însă și pentru cel mic. Fiind din silicon alimentar și potrivite pentru alimentația copiilor care acum încep diversificarea ele nu rețin mirosuri sau gusturi și sunt ușor de curățat și întreținut.

Deși poate le preferi pe cele de bambus, cele de silicon aduc un plus, fiind în același timp sigure pentru copilul tău.

Un set de diversificare PaPaBebe clasic conține:

Farfurie cu 4 compartimente din 100% silicon alimentar;

Tacâmuri (lingură și furculiță) din silicon cu coadă de lemn pretabile pentru spălarea la mașina de spălat vase.
Bol pentru supe, supe creme, oatmeal sau paste cu putere mare de absorbție (stă lipit de masă);

Cănița pentru gustări EasyTravel. Ea vine la pachet cu un capac, așa că o puteți lua în parc sau când mergeți undeva în vizită.
Pahar din silicon pentru mânuțele celui mic. Perfect pentru atunci când învață să bea apă sau suc natural.
Bavetă sau babețică din silicon cu buzunăraș. Buzunărașul captează resturile de paste, piure ori supă care cad din gurița celui mic sau din lingură. Așadar cel mic nu se va uda/murdări la fel de mult ca și cu una normală. Nu va fi nevoie să fie schimbat după fiecare masă.

Pont: Dacă cel mic se plictisește repede la masă, întinde o coardă de antrenament între picioarele scăunelului ca el să se mai împingă sau să se joace cu piciorul în ea.
Ai grijă nici să nu poată să se ridice pe ea și să sară din scăunel.