Noul Citan este disponibil acum la Auto Schunn Suceava

738
banner mobila la comanda suceava

Dacă sunteți în căutarea unui autovehicul comercial spațios, dar care să vă ofere o experiență relaxantă și agilă de condus prin oraș, noul Citan este perfect pentru afacerea dumneavoastră.

Cu dimensiuni exterioare compacte dar cu un spațiu interior amplu caracteristicile sale tipice pentru un autovehicul din gama Mercedes-Benz Vans vă oferă un nivel ridicat de siguranță și robustețe.

Un autovehicul comercial mic, dar cu spațiu interior ergonomic și generos, în care vă puteți orienta cu ușurință, noul model Citan se prezintă ca un adevărat Mercedes-Benz. Descoperiți posibilitățile sistemului multimedia opțional MBUX (Mercedes-Benz User Experience) și soluțiile inteligente de conectivitate pe care le oferă, iar în timpul deplasării, puteți fi sprijinit de numeroase sisteme de asistență predictive.

Aspectul atrăgător precum și confortul ridicat se îmbună armonios la noul model Citan. Designul său exterior este pus în evidență cu elemente specifice mărcii, iar la interior vă va întâmpina un habitaclu elegant.

Spațiul de încărcare al noului model Citan are o muchie de încărcare joasă și este ușor accesibil, astfel încât veți putea încărca și descărca ușor, inclusiv paleți. Încărcarea se poate face prin intermediul celor două uși asimetrice cu două canaturi din spate la modelul de echipare standard, iar la cerere, sunt disponibile și uși culisante stânga și dreapta, precum și geamuri în ușile din spate și un hayon cu geam.

Dacă deplasarea se face frecvent în trei persoane, se poate comanda banchetă cu două locuri pentru însoțitor, iar dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu pentru marfa încărcată, scaunul pliabil cu plasă de protecție pentru șofer, disponibil opțional, vă permite încărcături de o lungime mai mare.

La echiparea standard, noul model Citan vine cu elemente de siguranță cuprinzătoare: 6 aibaguri, asistent la frânare, asistent de menținere a atenției ATTENTION ASSIST, asistentul pentru vânt lateral și sistemul de apel de urgență Mercedes-Benz.

Disponibil în două linii de schipare BASE și PRO, noul Citan poate fi dotat în funcție de nevoile dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii despre noul model Citan găsiți pe www.auto-schunn.ro, iar pentru a vă programa la un test-drive puteți suna la numărul 0374427068 sau vă așteptăm la showroom-ul Auto Schunn din Suceava, str. Humorului, nr. 132.