Petrece clipe boierești la Conacul Zăicești

633
banner mobila la comanda suceava

În România există mai multe conace celebre transformate în restaurante sau unități de cazare, unde turiștii pot petrece clipe de vis.

Fost conac boieresc, Restaurant Conacul Zăicești este azi un loc aparte, deosebit, în care poți petrece clipe boierești de liniște și te poți bucura de preparatele pregătite doar din ingrediente naturale. Locația cochetă se află la doar 7 km de orașul Botoșani și a fost în trecut reședința lui Gheorghe Filipescu, unul din boierii de seamă ai Moldovei.

Clădirea a fost renovată în stil medieval și amenajată cu mult bun gust, păstrând și în prezent măreția acelor timpuri între zidurile sale. Atmosfera resimțită aici este una de intimitate și de destindere. Construcția este una deosebită, amplasată într-un decor extraordinar, pitoresc, într-un colț de părdure și poate fi definită doar prin rafinament și unicitate.

Unitatea, unul dintre cele mai frumoase conace din țară, oferă un restaurant tradițional și o frumoasă gradină de vară.

Locul îndeamnă la relaxare în cadrul său natural, în încăperi confortabile, demne de oaspeți de seamă. Confortul camerelor de la Conacul Zăicești îmbie la odihnă. Fie că este vorba de decorațiuni cu roșu, cărămiziu sau auriu, camerele sunt gândite astfel încât oaspeților să nu le lipsească nimic pentru un sejur relaxant. Camerele au fost decorate cu fermecătoare tapete și materiale textile și dispun de minibar și de televizor. Un plus este faptul că micul dejun disponibil se poate servi direct în cameră. Prețul unei nopți de cazare aici este de 150 lei pentru o cameră dublă, preț care include și micul dejun.

Cele 3 locuri de servit masa deține fiecare un aer aparte: salonul verde, duce cu gândul la eleganță și rafinament; cerdacul  este locul perfect pentru întâlniri ale prietenilor, cu o atmoferă destinsă și boemă; terasa este un loc numai bun de petrecere a timpului liber la aer curat în zilele însorite.

Restaurant Conacul Zăicești Botoșani este locul perfect pentru orice petrecere memorabilă cum ar fi nuntă, cumătrie, majorat, aniversări, etc pentru cei care doresc să adauge un strop de noblețe românească evenimentului lor.

În zonă, turiștii pot vizita casa memorială a lui Mihai Eminescu, casa memorială Nicolae Iorga și casa memorială George Enescu.

În concluzie, Conacul Zăicești este un bun popas pentru un weekend sau un sejur de mai multe zile datorită bucătăriei delicioase și atmosferei prietenoase. Conacul Zăicești te așteaptă să descoperi o arhitectură unică, prezentă atât în camerele de oaspeți cât și în locurile de servit masa cu tematici diferite.

Mustaria 2018

agentie SEO & promovare eficienta online