Ambalaje de carton personalizate pentru o imagine de impact

623
Ambalaje din carton
banner mobila la comanda suceava

Ambalajul din carton există de peste 150 de ani fiind întâlnite o varietate de tipuri de carton disponibile, de la carton ondulat până la carton simplu. Producătorii de ambalaje te vor sfătui adesea despre cea mai bună opțiune și ce tip de carton să alegi în funcție de scop și de produsul care urmează a fi ambalat. Cutiile de carton pe care le cunoaștem astăzi, care sunt pre-tăiate și ușor asamblate prin pliere, au fost inventate în 1890 și sunt încă utilizate pe scară largă. Cutiile din carton sunt folosite pentru o mare varietate de scopuri de la recipiente pentru alimente și băuturi, la cutii pentru depozitare și transport.

Necesarul de ambalaje și de transport a evoluat în timp pentru a se conforma progreselor tehnologice, importurilor și exporturilor mai mari la nivel mondial de bunuri. Ambalajele din carton au trebuit să se schimbe pentru a îndeplini noile cerințe, de la ambalarea specializată pentru anumite produse cum ar fi componente electrice până la ambalajele din carton adecvate pentru depozitarea lichidelor, cum ar fi cutiile de carton.

Cutiile din carton pot fi reutilizate și reciclate, iar acum este posibilă achiziționarea cutiilor de carton fabricate din 100% materiale reciclate. Folosirea materialelor reciclate pentru ambalare nu este numai benefică pentru mediu, dar poate costa adesea mai puțin, deoarece materialele reciclate sunt de obicei mai ieftine decât cumpărarea de ambalaje din carton noi.

Iată principalele avantaje ale folosirii cutiilor din carton:

+ Oferă protecție produselor transportate.

+ Sunt ieftine. Cutiile din carton sunt ieftine deoarece sunt în mod obișnuit fabricate din materiale reciclate și chiar mai ieftine atunci când sunt cumpărate en-gros.

+ Sunt ușor de etanșat. Aceste cutii pot fi sigilate cu ușurință și există o serie de modalități diferite de a face acest lucru. La suprafața acestora se poate folosi adeziv sau bandă care închide în siguranță obiectele din interior.

+ Sunt flexibile.

Iată lucrurile pe care trebuie să le iei în considerare atunci când cumperi cutii din carton:

  1. Efectuează o estimare a mărimii și a numărului de cutii de care ai nevoie.
  2. Folosește cutii speciale pentru obiecte fragile sau delicate.
  3. DinosansPentru mai multe economii, cumpără cutii de carton online. O companie care se poate găsi în mediul online este Dinosans, un important producător de ambalaje din carton pentru cadouri, încălțăminte, alimente și cosmetice. Pe pagina web www.dinosans.ro vei găsi mai multe informații importante despre companie, un calculator de preț și datele de contact ale firmei.