Mai multă putere și mai puțin consum cu modelele Plug-in Hybrid de la Auto Schunn.

481
banner mobila la comanda suceava

Tehnologia inovatoare hibrid Plug-In de la Mercedes-Benz reunește dinamismul și eficiența motoarelor electrice cu autonomia și confortul motoarelor convenționale.

Datorită sistemului plug-in, poți opta pentru reîncărcarea bateriei acasă sau la una dintre stațiile de încărcare publice, iar datorită sistemelor inteligente de recuperare a energiei, bateria se încarcă și în timpul rulării.

Te poți deplasa complet electric în traficul de oraș, iar la drum lung te bucuri de puterea suplimentară oferită de motorul electric, precum și de un consum mai redus, datorat funcționării optime a motorului cu combustie internă.

Dacă ești în căutarea unei experiențe a condusului excepțională, poți opta pentru o Clasa C Plug-in Hybrid, în varianta limuzină sau T-Modell. Motorul electric asigură un plus de putere la accelerare și deplasează independent autoturismul prin oraș.

Din oferta de autoturisme disponibilă la Auto Schunn mai poți alege o clasă E, un model care reunește performante impresioinant de agile cu deplasarea fără emisii pe distanțe scurte. Datorită sistemului de propulsie combinat, acest model este un deschizător de drumuri în clasa sa. Tehnologiile disponibile de asistență inteligentă la condus ajută semnificativ experiența șofatului, asigură un confort și o siguranță unice pentru o limuzină, insă tipice pentru clasa E.

Pentru iubitorii de SUV-uri, modelul GLC 350 e 4MATIC îmbină tot ce este mai bun din ambele tipuri de propulsie: putere, eficiență și relaxare. Cu un consum de combustibil foarte redus și de plasare în regim electric pe distanțe scurte, precum și spațiul generos pe care îl oferă, un GLC Plug-in Hybrid îți garantează o experiență de neuitat de fiecare dată.

Disponibile în varianta SUV sau Coupe, modelele GLC sunt marcante și expresive, pe stradă captivând atenția prin manipularea agilă și sportivitate. Incredibil de practice în viața de zi cu zi datorită spațiilor de depozitare flexibile, modelele GLC sunt făcute parcă special pentru dumneavoastră.

Iubitorii de dinamism și încredere în sine vor găsi modelele GLE Plug-in Hybrid de la Auto Schunn convingătoare în fața oricărei provocări. Indiferent de tipul de șosea pe care rulează, modelul GLE este creat pentru toți cei care nu urmează întotdeauna drumurile simple. Combinând în mod inteligent avantajele modelului electric cu ale celui cu ardere internă, modelul GLE este alegerea perfectă indiferent de provocări.

Vezi toată gama de modele Plug-in Hybrid disponibilă la Auto Schunn România pe site-ul www.auto-schunn.ro.

agentie SEO & promovare eficienta online