Redefinește-ţi stilul cu bijuterii din argint cum sunt cerceii ear cuff

565
Redefineste-ti stilul cu bijuterii din argint cum sunt cerceii ear cuff
banner mobila la comanda suceava

Cerceii sunt bijuteriile preferate ale multor femei. Acestea le ofera un look fresh si mai multa culoare si lumina in zona fetei. Dar ce faci atunci cand vrei mai multi cercei dar iti este frica de gauri? Alegi cerceii ear cuff!

Aceste bijuterii din argint sunt extrem de versative, comode si stilate!

Bijuterii de argint create special pentru pavilionul urechii, cerceii ear cuff te ajuta sa ai un look inedit. Avantajul unei astfel de bijuterii este ca nu are nevoie de gauri pentru a putea fi prinsa, deoarece este conceputa astfel incat sa poata fi prinsa discret, dand impresia ca ia forma urechii.

Ce simbolizeaza cerceii ear cuff?

Din punct de vedere istoric, ele erau un simbol al bogatiei si al statutului in antichitate, potrivit pasionatei de bijuterii, Katerina Perez.

Primul tip de manson pentru ureche inregistrat vreodata in istorie, a fost in anul 2000 i.Hr. si a fost numit Kaffa. Exemple de Kaffa au fost gasite in morminte in timpul sapaturilor care au avut loc in Insulele Britanice. Spre deosebire de cercei si clip-on-uri care se ataseaza de lobul urechii, aceste bijuterii argint sunt facute sa imbrace marginea exterioara vizibila a urechii.

Ce simbolizeaza acum? Bunul gust, in opinia multor femei.

Cerceii de tip ear cuff cad usor?

Nu si daca sunt asezate corect pe ureche. Daca te ingrijoreaza faptul ca mansetele pentru ureche ar putea cadea, cel mai bun mod de a preveni acest lucru este sa te asiguri ca „prinderea” este sigura, ca partea urechii este substantiala (astfel incat manseta sa aiba de ce sa se tina) si ca le verifici uneori pentru a vedea daca s-au deplasat sau s-au miscat din loc. Procedand astfel, vei evita sa le pierzi.

Astfel, cerceii ear cuff reprezinta o modalitate grozava de a-ti decora lobul urechii, fara gauri suplimentare. Acestia nu cad, daca sunt folositi in mod corespunzator, creeaza un look aparte si iti permit sa-i porti oriunde si oricand.

Totodata, modelele ear cuff plac in mod special din prima clipa pentru delicatetea si feminitatea cu care imbraca urechea.

Daca vrei sa iesi in evidenta, poti purta mai multi la o ureche, chiar daca ai o singura gaura pentru cerceii clasici!