Propulsie electrică eficientă pentru afacerea ta

609
banner mobila la comanda suceava

Centrele autorizate de vânzări și service Mercedes-Benz Auto Schunn din Arad, Deva și Suceava îți propun autoutilitarele electrice de care ai nevoie.

Modelul eVito în variantele Furgon și Tourer sunt exact atât de funcționale, sigure și confortabile pe cât v-ați aștepta de la un autovehicul Mercedes-Benz. Motorul electric ultraeficient dezvoltă o putere de maxim 116 CP și un cuplu de până la 360 Nm.

Perfect pentru deplasările din mediul urban și chiar dincolo de acestea, eVito de la Auto Schunn poate fi încărcat la o stație de încărcare rapidă în mod standard cu până la 50kW2 în aproximativ 50 de minute, de la 10 la 80% – opțional chiar cu până la 80kW2 în aproximativ 35 de minute, astfel că propulsia electrică nu vă impune niciun fel de limitări.

Sistemele de asistență pentru eVito sunt de o calitate exemplară în domeniul lor. În timpul călătoriei, în situații dificile, precum și la parcare și manevrare, șoferul beneficiază de asistență la condus, care îi permite să desfășoare munca cu mai multă relaxare și siguranță.

Modelul eVito Furgon

Capabil să transporte o mulțime de încărcături fără a fi afectat, eVito Furgon este un adevărat profesionist, potrivit pentru sarcini solicitante și excelent în prezentarea companiei dumneavoastră. Specializat pe încărcarea cu mărfuri și un spațiu interior generos, acesta se încadrează totuși cu ușurință în înălțimea de sub 2m, făcându-l perfect potrivit pentru a intra în majoritatea garajelor, parcărilor acoperite, parcărilor subterane și a spălătoriilor auto fără probleme.

Ușile din spate ale autovehiculului au două canaturi care se deschid până la pereții laterali și se blochează cu ajutorul unor blocatoare magnetice. Aceasta facilitează semnificativ încărcarea și descărcarea bunurilor voluminoase, de exemplu, cu ajutorul unui motostivuitor în cazul în care spațiul de încărcare este restrâns, autovehiculul putând fi adus direct la rampa de încărcare sau la marfa ce trebuie încărcată, cu ușile hayon complet deschise.

Cu ajutorul șinelor de ghidare de la centura de ancorare, puteți fixa bunuri de înălțime medie sau voluminoase, asigurându-vă că acestea nu alunecă și nu se răstoarnă.

Modelul eVito Tourer

Modelul eVito vă va oferi cea mai bună dispoziție în timpul muncii datorită habitaclului său spațios. Cu scaunele robuste și confortabile vei parcurge chiar și cele mai lungi distanțe într-un mod relaxat și plăcut.

În plus, în timpul sezonului rece, încălzirea standard din scaunul șoferului este un avantaj demn de luat în considerare. Sistemele audio disponibile asigură conectivitate și divertisment pe drum, iar împreună cu sistemul de navigație Audio 40, veți ajunge și mai ușor la destinație.

Autoutilitarele electrice de la Mercedes-Benz sunt supuse unor teste complexe și riguroase, inclusiv teste de impact, pentru a asigura o siguranță exemplară.
Sistemul lor de propulsie, bateria de înaltă tensiune și cablurile sunt protejate în mod adecvat. Toate cablurile de înaltă tensiune sunt protejate corespunzător. În cazul în care senzorii de coliziune detectează un accident grav, autovehiculul este imediat decuplat automat de la sursa de tensiune, pentru a minimiza riscul de electrocutare sau incendiu.

Configurează acum autoutilitara ta electrică eVito, cu ajutorul unui consultant de vânzări Auto Schunn din Arad, Deva sau Suceava.