Cum alegi o pictură pe numere?

697
Cum alegi o pictura pe numere?
banner mobila la comanda suceava

In fiecare an, pictura pe numere devine din ce in ce mai populara. Nu e de mirare, deoarece este o modalitate usoara de a crea care se potriveste atat adultilor, cat si copiilor.

Inspiratia va veni atunci cand va incepe procesul de pictura in sine, ceea ce lasa o singura intrebare: „Cum aleg tablouri pe numere pentru mine?”

  • Dupa complexitate

Primul lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o pictura pe numere este dificultatea. Exista mai multe tipuri de dificultate, iar daca nu ai pictat niciodata pana acum picturi pe numere, se recomanda sa alegi nivelul 1 de dificultate. In functie de cum te simti in timpul procesului, vei creste dificultatea treptat. Daca alegi o pictura prea grea, este posibi, sa te simti descurajat din start.

  • Dupa numar de culori

Pe langa dificultate, fiecare set de tablouri pe numere include si numarul de culori. O pictura cu mai multe culori va fi mai dificila, deoarece diferitele culori pot fi confundate intre ele. Daca ai mai pictat mult inainte, probabil ca te vei putea descurca cu 30 de culori, dar pentru incepatorii in aceasta meserie, este mai bine sa alegi un tablou cu mai putine culori. Mai multe culori iti permit sa exprimi profunzimea spatiului prin nuantele diferite, dar pentru unele picturi, o paleta de culori modesta va crea o atmosfera speciala.

  • Dupa subiect

Desigur, atunci cand alegi o pictura pe numere, ar trebui sa decizi nu numai complexitatea si numarul de culori, ci si subiectul dorit. Peisaj sau portret? Abstractie sau natura moarta? Un oras mare sau oceanul? Se poate continua la nesfarsit, descriind toate subiectele pe care le poti gasi. Si, pe langa seturile de baza de picturi, poti alege si o copie a unei picturi a unui artist celebru.

Chiar daca acestea sunt sfaturile cum sa alegi o pictura pe numere, principalul sfat este sa alegi cu inima! Alege o lucrare care sa-ti placa la prima vedere si atunci poti crea cu siguranta o capodopera. Daretopaint.ro are o selectie foarte larga de tablouri pe numere, ceea ce inseamna ca va exista cu siguranta un tablou frumos pentru toata lumea.