Unde găsești un electrician autorizat în Suceava ?

electrician suceava
banner mobila la comanda suceava

Instalațiile electrice se referă la conectarea corectă a cablurilor electrice într-un imobil sau în afara acestuia astfel încât energia electrică să funcționeze întotdeauna în condiții de siguranță. Înainte de finalizarea instalațiilor electrice, se iau în calcul o mulțime de parametri. Orice defecțiune la armături va duce la șocuri electrice și alte probleme. Acest lucru poate provoca defecțiuni ale aparatelor de mare putere precum și incendii. Instalațiile electrice sunt foarte complexe și precise, iar în domeniul lor nu poate fi tolerată nici o marjă de eroare.

Din această cauză, este nevoie de persoane specializate în electricitate, implicate în fiecare pas, de la setarea conexiunilor până la întreținerea acestora.

Poți găsi un electrician autorizat Suceava în cadrul companiei AID Electric. Firma oferă o gamă extinsă de servicii specializate în domeniul instalațiilor electrice, deținând atestat de tip B pentru proiectare și executare de instalații electrice interioare și exterioare pentru incinte, construcții civile și industriale, branșamente aeriene și subterane, la tensiunea nominală de 0.4 kW.

AID Electric realizează de proiectare, branșamente electrice, intervenții instalații electrice, înlocuirea instalațiilor electrice, instalații de protecție, mentenanță. În principal, activitatea sa se desfășoară în cadrul municipiului Suceava și în celelalte localități din județ. Cu toate acestea, reprezentanții firmei se pot deplasa și în alte județe precum Botoșani, Iași, Neamț sau Bacău pentru a executa diverse lucrări, la cerere.

Motivele pentru care ai putea colabora cu AID Electric pe partea de instalații electrice sunt acestea:

  • Siguranță – Firma oferă siguranță clienților săi deoarece această trăsătură este foarte importantă. Pentru a oferi siguranță, personalul respectă strict standardele și normele în vigoare.
  • Flexibilitate – Firma este flexibilă în satisfacerea nevoielor clienților săi, oferind cele mai bune soluții.
  • Autorizare – Personalul care activează în cadrul firmei este autorizat și calificat în domeniul electric, oferind profesionalism ridicat într-un timp rezonabil.
  • Instruire – Personalul este instruit periodic și pregătit din punct de vedere teoretic și practic pentru a efectua lucrările de instalații electrice.
  • De încredereAID Electric este un partener de încredere care răspunde de lucrările executate și oferă garanție pentru serviciile prestate.

Compania AID Electric este localizată pe strada Grigore Ureche, nr 16, în Suceava și poate fi contactată la numărul de telefon 0753 854 107.

 

agentie SEO & promovare eficienta online