Furaje de calitate superioară și produse PetShop în Suceava și Botoșani

726
Furaje-pentru-animale
banner mobila la comanda suceava

Alimentele sănătoase pentru animalele de companie sunt făcute din ingrediente naturale care reflectă nevoile animalului.

Vârsta animalului contează foarte mult, din cauza aceasta este esențial să oferi hrana potrivită pentru etapa sa de viață.

Înainte de a cumpăra hrană animale cel mai bine este să verifici ingredientele utilizate. De exemplu, dacă ai o pisică, va trebui să cumperi alimente bogate în proteine, în aminoacizi și acizi grași. În plus, trebuie să existe o combinație potrivită de minerale și vitamine.

Cumpără întotdeauna mâncare de înaltă calitate pentru animalul tău de companie. Acest lucru te va ajuta să economisești bani în viitor. Trebuie să înțelegi că problemele de sănătate sunt de obicei legate de o alimentație proastă care conține alimente de o calitate slabă sau necorespunzătoare.

Verifică regulat promoțiile disponibile pentru hrana animalelor.

La Agro Furaje IND găsești o diversitate de promoții valabile pentru hrana câinilor și a pisicilor, mâncare premium care aparține mărcilor Agora, Azoria, Golden Dog, Reno.

De exemplu, la hrana pentru câini și pisici Agora, la 5 saci cumpărați, clientul primește un discount de 7%. La 30 de saci cumpărați de mâncare pentru câini Azoria, compania acordă diverse reduceri. La 5 saci de mâncare de pisici Reno de 10 kg, se primesc 5 conserve gratis. De asemenea, la 5, 15, 78 de baxuri a 12 bucăți de conserve de 415 grame și 1240 grame sunt disponibile diverse oferte.

Pe lângă mărcile prezentate mai sus aflate la promoție, Agro Furaje IND distribuie în județele Suceava și Botoșani mărcile Mikan și Golden.

Agro Furaje IND SRL nu distribuie doar hrană pisici și hrană câini ci și furaje animale, făină de grâu, șroturi. Din oferta lor fac parte chiar și peleți și bricheți pentru încălzire.

Furajele pentru animale au un raport calitate/ preț foarte bun și aparțin mărcii EVIALIS, compania fiind distribuitor autorizat al acestui brand pe raza județelor Suceava și Botoșani.

Gama de furaje animale cuprinde furaje pui, furaje bovine, furaje porcine, furaje ovine, furaje curci și furaje pentru alte specii. Furajele se comercializează la ambalaje de 5, 10 și 20 kg. Marca EVIALIS este o marcă de renume cu o experiență de peste 50 de ani care furnizează servicii și produse în peste 50 de țări din lume.

Compania pune la dispoziția clienților multiple facilități, inclusiv transportul mărfii la domiciliu în termen de 2 zile de la plasarea comenzii. Depozitul firmei este localizat la ieșirea din Suceava spre Mitoc, pe strada Cezar Petrescu, nr 4. Un alt punct de lucru este prezent în comuna Vama, pentru locuitorii din zona de munte.