Cum să plasezi pariuri pe hochei – Joacă la Case de pariuri cu bonus

634
Cum să plasezi pariuri pe hochei – Joacă la Case de pariuri cu bonus
banner mobila la comanda suceava

Știm cu toții că fotbalul este vedeta pariurilor sportive, însă, este bine să cunoaștem și regulile de pariere ale altor sporturi. Hocheiul este o variantă excelentă atunci când vrem să încercăm și altceva în afară de fotbal.

Dacă vrem să începem să pariem pe hochei, cel mai bine ar fi să cunoaștem regulile și stilul de joc și să aflăm despre cele mai puternice echipe. De asemenea, trebuie să alegem o casă de pariuri potrivită pentru a plasa un bilet pe hochei. De cele mai multe ori, jucătorii se bazează pe existența unui bonus case de pariuri, dar și pe existența pariurilor pe hochei la acel operator.

În România, hocheiul este popular nu numai în rândul sportivilor, ci și în rândul pariorilor. La hochei, se desfășoară un număr mare de campionate și competiții. În acest articol vei putea afla mai multe sfaturi pariuri sportive pentru jocul de hochei.

Cum să plasezi pariuri pe hochei – Joacă la Case de pariuri cu bonus

Competiția de Hochei

La nivel mondial, cel mai mare și mai spectaculos campionat de hochei pe gheață este organizat de NHL. Astfel, pariorul are o gamă largă de evenimente pe care să parieze.

Particularitatea pariului pe hochei este dinamica excepțională și imprevizibilitatea acestui sport. Pentru întregul meci, în medie, aici se înscriu mult mai multe goluri decât în fotbal. 

Meciul constă din trei reprize de câte 20 de minute fiecare. Echipa care marchează cele mai multe goluri către adversar câștigă. Hocheiul nu poate fi egal, cel puțin până la sfârșitul întâlnirii. Același rezultat în timpul regulamentar duce la prelungiri și, dacă scorul rămâne același în prelungiri, vor începe penalty-urile.

Caracteristicile Jocului de Hochei la case de pariuri bonus

Astfel, pariurile pe hochei presupun victoria uneia sau a celeilalte echipe. Deși la casele de pariuri există posibilitatea de a paria pe o remiză în timpul regulat al întâlnirii. Bineînțeles, în acest caz, șansele vor fi mai mari, deoarece există trei rezultate posibile. Rezultatul final al meciului este victoria uneia sau a celeilalte echipe. Expertul Constantin Mazilescu îi poate ajuta pe pariori să plaseze un bilet în mod corect. În acest mod, chiar și dacă ești un începător în lumea pariurilor sportive, îți va fi mult mai ușor să faci un pronostic cât mai aproape de adevăr.

La hochei, puteți plasa pariuri pe totaluri și handicapuri. Performanța aici este destul de ridicată, prin urmare, în KHL, casele de pariuri oferă de obicei un total de 4,5.

De asemenea, este posibil să pariați pe numărul total de pucuri pentru o perioadă separată pentru ambele sau pentru o singură echipă. În plus, în campionatele populare, casele de pariuri se oferă să parieze pe indicatorii statisticilor individuale ale jucătorului.

Una dintre caracteristicile pariurilor în hochei este capacitatea de a paria pe următorul obiectiv. Conform regulilor jocului, în caz de încălcări grave, un membru al echipei poate fi eliminat de pe site. Nimeni nu înlocuiește participantul la distanță, așa că echipa trebuie să joace în minoritate. 

Aproximativ 20% din cele mai multe situații ale jocului se termină cu un puck ciocănit. Prin urmare, este logic să pariați pe faptul că echipa cu superioritatea numerică va înscrie în timpul trimiterii. Mai mult, este oferit un coeficient destul de mare pentru un astfel de rezultat (în modul live).

Tipuri de Pariu pe Hochei

Cel mai popular tip de pariu pe hochei este pe rezultatul unui eveniment. Desigur, pentru a face o predicție corectă, trebuie să analizați o mulțime de date. Cu toate acestea, statisticile obișnuite ale întâlnirilor anterioare vor ajuta, de asemenea, foarte mult. 

Pariurile totale sunt, de asemenea, foarte populare în hochei. Echipele tind să demonstreze consecvență în performanță pe termen lung. Prin urmare, cu analiza corectă, este posibil să se prezică destul de precis atât totalul total al pucurilor, cât și totalul în perioade separate și pentru fiecare echipă. Unii pariori preferă pariurile pe performanța individuală a jucătorului.

Handicapul este folosit și în meciurile de hochei pe gheață, nu doar în fotbal. Scopul acestui pariu este de a prezice diferența de scor dintre cele două echipe. Casa de pariuri oferă să ghicească dacă decalajul va fi mai mare sau mai mic decât valoarea sugerată. 

Există, de asemenea, tipuri mai specifice de pariuri pentru hochei, în funcție de case de pariuri bonus, de exemplu:

 • Scor corect;
 • Echipa care înscrie prima;
 • Echipa care ajunge prima la un anumit număr de goluri;
 • Diferențe de scor;
 • Șansă dublă;
 • Rezultat prima repriză;
 • Ambele echipe înscriu;
 • Rezultat Peste/Sub.

După cum poți observa, tipurile de pariuri nu sunt diferite față de pariurile pe fotbal. Chiar dacă nu ai mai pariat pe hochei până acum, îți va fi ușor să te obișnuiești și îți vor fi de ajutor și cele mai populare case de pariuri online bonus.

Cum să plasezi pariuri pe hochei – Joacă la Case de pariuri cu bonus

Sfaturi pentru pariuri de succes pe hochei

Înainte de a paria pe hochei, utilizați aceste sfaturi simple, dar eficiente:

 1. Analizează fiecare dintre echipele întâlnite – trebuie să știți în ce formă echipele se apropie de meci, cât de motivați sunt, cât a durat seria de victorii;
 2. Examinați istoricul acestor echipe – fiecare, chiar și cea mai puternică echipă, are rivali dificili, cu care demonstrează un rezultat ambiguu;
 3. Alege case de pariuri cu bonus – în acest mod vei putea beneficia de pariuri gratuite sau cote mărite;
 4. Locul de întâlnire este, de asemenea, important – este întotdeauna mai ușor să joci acasă, deoarece sportivii sunt susținuți de publicul lor, iar zidurile palatului nativ de gheață se încălzesc;
 5. Trebuie să cunoașteți starea de sănătate a fiecăruia dintre principalii jucători – dacă unul dintre lideri este accidentat și nu va putea efectua, atunci rezultatul așteptat va fi diferit.

Majoritatea pariurilor pe hochei sunt acceptate, cu excepția orelor suplimentare. Este dificil de prezis scorul exact, deoarece rezultatul final al întâlnirii este de obicei foarte mare. Lista pariurilor la hochei nu este la fel de largă ca la fotbal, deci trebuie să alegeți dintre tipurile de pariuri oferite. În KHL și NHL, o scurtă perioadă de timp trece între întâlniri, astfel încât să puteți evalua mai fiabil forma echipei înainte de jocul viitor.

Ți-ar fi de ajutor să îți creezi cont la case de pariuri bonus fără depunere pentru că poți beneficia de un bonus pe care îl poți folosit la pariuri pe hochei. În acest mod, încerci stilul de pariat pe hochei și îți vei da seama dacă este ceva ce ți se potrivește sau nu.

agentie SEO & promovare eficienta online