Magazinul, pasul 1 în alegerea ușilor de interior

873
Magazin Usi de interior Suceava 3
banner mobila la comanda suceava

Vara este anotimpul în care sunt în toi lucrările de amenajare și reamenajare a spaţiilor de locuit. Indiferent dacă urmează să te muţi într-o casă nouă sau modernizezi un apartament vechi, ușile de interior necesită o atenţie aparte deoarece sunt accesoriul care va avea un impact major asupra întregului feng-shui al locuinţei.

Desigur, internet-ul este plin de modele de uși care mai de care, dar cum faci ca să vezi în realitate modelul care îţi place, să te asiguri că este de calitatea pe care o dorești sau dacă se potrivește culoarea?

Noi îţi recomandăm o vizită în cel mai nou magazin specializat pe uși de interior din Suceava, magazinul FORESTWORLD situat în Şcheia, Str. Cernăuţi nr. 99, vizavi de Global Design.

Magazin Usi de interior Suceava

În magazinul FORESTWORLD vei găsi expuse o multitudine de modele de uși de interior de import, de la cel mai important producător de uși din Ucraina. Astfel vei putea să iei contact direct cu materialul din care sunt realizate și vei putea vedea în realitate gama de culori.

Uși de interior

Oferta de uși de interior de la FORESTWORLD cuprinde uși vopsite, uși emailate, uși cu inserţii din sticlă.

Ușile de interior emailate sunt o alegere perfectă pentru cei care apreciază atât simplitatea cât și posibilitatea alegerii dintr-o gamă variată de produse. Modelele simple se potrivesc oricărui interior.

Magazin Usi de interior Suceava 2

Ușile acoperite cu finisaj sintetic constituie o gamă inepuizabilă de modele, din care oricine poate găsi ceva pe plac. Curățarea ușoară, rezistența și prețul atractiv fac din ele modele care se bucură de o popularitate enormă.

Ușile acoperite cu furnir natural emană frumusețe și eleganță, prin intermediul culorilor naturale combinate cu un design modern, ce conferă o identitate proprie fiecărei locuințe.

Ușile de interior reprezintă o colecţie care oferă noi perspective ale designului interior, făcând posibilă integrarea la nivelul peretelui a tocului și foii de ușă.

Uși cu inserţii din sticlă

Colecția de uși cu inserţii din sticlă propune uși deosebite, modele UNICAT, care impresionează ochii privitorilor. Oferta variată deja existentă a fost completată cu noua colecție.

usi interior cu insertii din sticla

Pentru mai multe informaţii vă invităm să accesaţi website-ul magazinului www.forestworld.ro.