Fum greu din gheață carbonică pentru evenimente de neuitat

789
Gheata Carbonica
banner mobila la comanda suceava

Cu siguranță ai văzut sau poate chiar ai participat la diferite evenimente unde atmosfera a fost absolut fantastică datorită fumului greu folosit pe ringul de dans. Ei bine, dacă acea atmosferă ți s-a părut extraordinară și ai dori să beneficiezi și la evenimentele tale de astfel de momente, atunci trebuie să știi că pentru cel mai eficient și mai puțin nociv fum greu este nevoie de gheață carbonică.

Gheața carbonică reprezintă forma solidă a dioxidului de carbon și mai este numită gheață uscată sau zăpadă uscată. Datorită faptului că temperatura pe care o are gheața carbonică este mai mică comparativ cu apa înghețată, la contactul cu apa ajunsă la temperatura de 100 grade Celsius se va forma un fum greu, foarte dens la nivelul solului. Acest fum greu nu se va ridica decât până la aproximativ 40-50 de centimetri distanță de sol și astfel se va creea un efect fantastic pentru toți cei înconjurați de fumul greu. Avantajele fumului greu obținut din gheață carbonică comparativ cu fumul greu obținut dintr-un lichid de fum se referă la faptul că cel din gheață carbonică nu implică compuși chimici, nu are miros neplăcut și se evaporă în câteva minute. Astfel, folosind gheață carbonică pentru a obține fum greu la diferite evenimente precum nunți, botezuri, majorate sau petreceri private vei avea certitudinea faptului că invitații nu vor trebui să inhaleze fum nociv și cu diverse arome. Un alt mare avantaj oferit de fumul greu obținut din gheață carbonică este acela că acest fum nu va fi identificat de către detectoarele de fum din sala unde este organizat evenimentul și astfel vei avea certitudinea că nu va începe o mică ploaie peste toți invitații prezenți la eveniment.

Trebuie subliniat faptul că gheața carbonică mai poate fi folosită la diverse evenimente și pentru răcirea sau servirea diverselor băuturi. Astfel, vei reuși să captezi atenția invitaților prin fum greu degajat din paharele cu băuturi și să creezi o senzație de neuitat. Dacă vrei cu adevărat să impresionezi pe toată lumea prezentă la evenimentul organizat, atunci ai în vedere să introduci în program și acest fum greu pe bază de gheață carbonică. Cu siguranță toată lumea prezentă va remarca acest lucru și va aprecia atmosfera de neuitat, dorindu-și și ei la rândul lor să apeleze la astfel de efecte pentru evenimentele importante din viața lor.

Acum că am descoperit care sunt atuurile pe care fumul greu din gheață carbonică îl poate oferi pentru orice eveniment din viața ta pe care ți-l dorești de neuitat, să vedem unde putem găsi astfel de gheață carbonică. Una dintre cele mai reputate și profesioniste firme care produce și comercializează gheață carbonică este Carbonica. Carbonica.ro oferă gheață carbonică de cea mai bună calitate și la prețuri fără concurență pe piața de astfel de produse. Tot ceea ce trebuie să faci este să contactezi echipa ce lucrează pentru Carbonica.ro și să plasezi o comandă. Carbonica.ro asigură livrarea în locațiile unde firma de curierat Fan Curier are centre de distribuție, iar ție nu îți rămâne decât să te ocupi de organizarea evenimentului folosind gheață carbonică pentru obținerea de fum greu.