Vrei să-ți deschizi o frizerie? Iată 5 accesorii de care ai nevoie

Vrei să-ți deschizi o frizerie? Iată 5 accesorii de care ai nevoie
banner mobila la comanda suceava

O frizerie ar trebui să aibă anumite caracteristici, de la un anumit tip de mobilier la o ambianță relaxantă. Dar niciuna dintre ele nu este mai importantă ca accesoriile necesare pentru a le oferi clienților tunsorile dorite.

Află din acest articol care sunt cele mai importante accesorii de care ai nevoie dacă vrei să-ți deschizi propria frizerie, pentru a-ți mulțumi toți clienții!

Foarfecă

Instrumentul cel mai des asociat cu meseria de frizer este foarfeca, și pe bună dreptate, deoarece acest accesoriu este cel mai important în acest domeniu. Trebuie să alegi foarfeci profesionale de tuns, deoarece acestea trebuie să reziste utilizării constante, zilnice.

Nu uita și de faptul că există mai multe modele de foarfeci, după cum poți observa în acest set foarfece Kiepe. Se recomandă să investești în astfel de accesorii de calitate, pentru a elimina, pe cât posibil, riscul ca acestea să nu facă față utilizării, să nu taie firul de păr cum trebuie, să se rupă etc. Păstrează și foarfeci de rezervă, pentru a fi mereu acoperit, în orice eventualitate.

Mașină de tuns

Piața este inundată de aparate pentru tuns părul, de aceea, trebuie să analizezi bine opțiunile, înainte de a face o investiție. Se recomandă să cumperi de la un producător cunoscut, pentru a minimiza riscul achiziției unui produs ce nu se ridică la standardele tale.

De asemenea, trebuie să alegi dintre variate modele: cu sau fără cablu, tipul de motor (există trei variante) și chiar culoarea, deoarece acest aspect contribuie la designul și atmosfera frizeriei tale.

Piepteni și perii

Pentru a-i oferi clientului serviciul de care are nevoie și pe care îl așteaptă, ai nevoie de un adevărat arsenal de piepteni și perii. Aceste accesorii sunt create pentru diferite tipuri de păr, pentru a pieptănă și așeza firele într-un mod anume etc. De aceea, trebuie să ai o colecție întreagă, din care să alegi varianta cea mai potrivită pentru clientul tău.

Foehn

Pentru anumite tipuri de frizuri, din momentul în care părul a fost udat, ai nevoie clar de un foehn. Uscatul cu prosopul durează foarte mult timp și gradul de eficiență alternează. În schimb, uscătorul electric pentru păr poate rezolva problema în doar câteva minute. Astfel, nici tu, nici clientul, nu veți simți că pierdeți timpul inutil, așteptând ca părul să se usuce.

Opțiunile de pe piață sunt variate, din nou. De aceea, ar trebui să te axezi pe un model creat de o companie cunoscută. În acest mod, te asiguri că aparatul nu va arde firul de păr și chiar își va face treaba cum trebuie. Caută un comerciant în care ai încredere și alege pe baza tehnologiei de care dispune foehnul, pentru a evita surprizele neplăcute.

Produse pentru păr

Aceasta este o categorie vastă care include mai multe tipuri de produse, precum gelul de păr, fixativul, spuma, ceara și orice alt produs care poate fi utilizat în stilizarea părului sau menținerea unei coafuri.

Fiind o categorie atât de mare, poți încerca un produs de la variate companii, pentru a analiza care oferă rezultatul cel mai bun. De asemenea, te poți consulta cu alți frizeri, pentru a afla pe ce branduri se axează ei. 

Pentru că astfel de produse pot fi utilizate zilnic, se pot termina repede. De aceea, se recomandă să încerci să-ți creezi o rezervă substanțială din fiecare produs. Altfel, riști să rămâi fără produsul utilizat în timpul turei, ceea ce nu te va ajuta la terminarea frezei pe care o creezi.

Ține cont de aceste accesorii necesare pentru o frizerie și nu uita să fii mereu pregătit pentru orice tip de client!

agentie SEO & promovare eficienta online