Te muți la casă nouă? 6 lucruri pe care trebuie să le ai

Te muți la casă nouă?
banner mobila la comanda suceava

Dacă te-ai mutat de curând, atunci cu siguranță știi că în noul spațiu vei avea nevoie de o multitudine de lucruri care să îți permită să te bucuri de o casă confortabilă și primitoare. Pentru a te ajuta să identifici cu ușurință produsele de care ai nevoie în noul cămin, am creat pentru tine o listă a celor mai importante dintre acestea. 

Cearșafuri de pat

Chiar dacă ai deja unele cearșafuri, mutarea în casa nouă este motivul perfect pentru a te bucura de o investiție în cearșafuri de pat. Cearșafurile moderne sunt realizate din materiale naturale, rezistente și durabile, astfel că o dată cu mutarea ta, poți alege să te bucuri de un plus de confort. De asemenea, spre deosebire de lenjeriile de pat mai vechi, unele tipuri de cearșafuri îți oferă culori intense și imagini 3D sau modele tematice. 

Pilota specifică fiecărui anotimp

Pilota nu ar trebui să lipsească de pe lista produselor de casă nouă, chiar dacă noul cămin este călduros. Pilotele sunt împărțite în categorii, în funcție de caracteristici, așa că vei putea găsi pilote de vară, pilote de iarnă și chiar pilote all seasons. 

Astfel, în funcție de gradul de încălzire și de păstrare a căldurii pe care îl oferă casa ta, vei putea alege un model potrivit de pilotă pe care să te poți baza, indiferent de anotimp.

Vei avea nevoie, de asemenea, și de huse pentru pilotă, cât și pentru pernele pe care le vei folosi pentru zona de dormit.

Patul și salteaua pentru dormitor

Dacă te muți în casă nouă, atunci ar trebui să faci o schimbare și la nivelul spațiului de odihnă. Alege un pat matrimonial pentru a te bucura de mai mult confort și o saltea potrivită, pe măsura acestuia. Ai grijă ca patul să îți ofere spații de depozitare, tocmai pentru a nu încărca inutil camera.

Salteaua se recomandă să fie schimbată la un interval de 3-5 ani, așa că te poți orienta către saltelele din spumă, cu memorie, care te pot ajuta să ai un somn odihnitor, în timp ce îți protejezi coloana și forma anatomică a acesteia. O multitudine de saltele îți propun în prezent și diferite tratamente pe suprafață care să te ajute în caz de alergii, astfel că o investiție într-o saltea modernă este perfectă pentru o nouă locuință. 

Mobilierul pentru camere

Indiferent de destinația pieselor de mobilier, este indicat să cumperi piese moderne atunci când te muți în casă nouă. Chiar dacă locuința ta veche era amenajată după anumite standarde estetice și arhitecturale, o schimbare a casei presupune o îmbunătățire la nivel confort. 

Mai multe camere, o suprafață mai mare, o altă compartimentare a locuinței, fiecare dintre aceste lucruri impun amenajarea casei într-un nou mod. De aceea, te sfătuim să iei în considerare toate elementele care te pot ajuta să îți transformi casa într-o locuință de vis, optând pentru canapele, mese de cafea, dulapuri sau scaune care să îți înfrumusețeze locuința.

Decorațiuni potrivite

De asemenea, un rol foarte important într-o casă nouă îl reprezintă decorațiunile. Alege ghivece cu flori sau opere de artă, tablouri sau sculpturi abstracte, în funcție de stilul pe care vrei să îl adopți în casa ta.

Perdele și draperii în detrimentul jaluzelelor

O casă nouă poate însemna și o schimbare la nivel de amenajare a zonei ferestrelor. Astfel, este recomandat ca pentru dormitor și living să apelezi la perdele și draperii, în vreme ce bucătăria și terasa pot beneficia de un aspect modern cu ajutorul storurilor.

agentie SEO & promovare eficienta online