Floral Design – agenție organizare nunți și aranjamente florale

678
banner mobila la comanda suceava

Imediat după acea propunere frumoasă care a avut loc cu ocazia logodnei tale, începe stresul și frustrarea planificării nunții. Dar în zilele noastre acest lucru nu este la fel de dur ca înainte, deoarece diferite firme de organizare nuntă sunt acum disponibile pentru a te ajuta cu toate aranjamentele.

decoratiuni nunta suceava

Floral Design Suceava este gata să te ajute în decorarea evenimentului tău cu ajutorul unor aranjamente florale deosebite, pline de culoare și de romantism. Din ce în ce mai mult, designul floral este recunoscut și prezentat ca o artă pe care oamenii o iubesc și o doresc cu ocazia evenimentului special din viața lor.

Floral Design va uni ideile, viziunile și gândurile tale pentru a planifica și pentru a aranja ziua ta cea mare. Ideile, viziunile și gândurile tale sunt elemente care joacă un rol cheie în planificarea și oferirea de sugestii active.

Cei doi designeri florali care fac parte din Floral Design sunt Ștefania și Lili, două persoane înzestrate cu mult, mult talent, creativitate, răbdare și dragoste de frumos. Împreună lucrează la realizarea viziunii tale în legătură cu nunta, pentru ca visul tău să devină realitate. Ele au pregătire profesională dar și o experiență îndelungată în design floral și în amenajări florale potrivite anumitor tipuri de petreceri: nuntă, botez, aniversări, banchet, etc făcând asta de peste 10 ani, satisfăcând cele mai exigente gusturi.

aranjamente florale suceava

Floral Design va crea o atmosferă unică iar astfel te vei asigura că oaspeții tăi se vor bucura cu adevărat de momentul memorabil din viața voastră. Toate cunoștințele în materie de flori și experiența dobândită până în prezent stau la baza acestui lucru.

Floral Design poate asigura realizarea: buchetelor de mireasă, buchetelor pentru nașe, buchetelor pentru domnișoarele de onoare, lumânărilor pentru nuntă sau lumânărilor pentru botez, cocardelor, floarea mirelui, aranjamentele pentru mesele invitaților, aranjamentele pentru masa mirilor și a nașilor, aranjamentele florale pentru mașini, aranjamentele florale din biserică, aranjamentele florale de la intrarea din restaurant, etc. Acestea se pot realiza în funcție de tema dorită de către miri aceasta putând fi retro, vintage, tradițională, colorată, rustică, cu flori și fructe, cu flori de câmp, cu lucruri care vă unesc, cu elemente din natură, glamour, cu pasteluri, în nuanță de alb și multe, multe altele.

Pe pagina web www.floral-design.ro se pot admira câteva fotografii care fac parte din portofoliul Floral Design, decorațiuni de o frumusețe aparte și de invidiat. O poți contacta pe Ștefania (0749 789 474) sau pe Lili (0742 990 499) pentru a crea și pentru tine cele mai ochioase și mai elegante aranjamente florale pentru petrecerea ta.

agentie SEO & promovare eficienta online