Ce să dăruiești femeilor de ziua lor | Idei deosebite

623
Ce să dăruiești femeilor de ziua lor | Idei deosebite
banner mobila la comanda suceava

Femeile din viața ta merită toată recunoștința pe care le-o poți oferi! Dacă ești în căutare de cadouri pentru mamă, soră, prietenă sau colegă de muncă, există idei potrivite pentru fiecare, în funcție de buget și de preferințe.

Ți se pare dificil să alegi cadouri pentru ziua de naștere a femeilor pe care le apreciezi? Inspiră-te, din următoarea listă de cadouri deosebite!

Bijuterii elegante

Cele mai apreciate accesorii pentru doamne și domnișoare rămân bijuteriile. Astfel, poți investi în seturi elegante de bijuterii, pe care să le oferi cadou persoanelor dragi. Ai la dispoziție brățări, cercei și inele cu diamante, pe care le poți alege în funcție de preferințele femeilor și de hainele pe care le poartă. De exemplu, pentru o femeie elegantă, optează pentru bijuterii simple, fără model, pe care să le asorteze cu ținute formale.

Dacă trebuie să oferi cadou unor femei nonconformiste și îndrăznețe, achiziționează bijuterii statement, în diferite nuanțe și modele. Pe lângă brățări, cercei și inele, poți să oferi cadou și coliere, potrivite pentru orice tip de ținută. Adaugă pe listă și o cutie decorativă sau un suport original, care să fie folosite pentru depozitarea bijuteriilor.

Produse cosmetice

Femeile sunt îndrăgostite de produsele cosmetice, pe care le folosesc în fiecare zi. Dacă ți se pare o idee bună să oferi cosmetice și produse de machiaj, este recomandat să ții cont de vârsta femeii căreia i le oferi și de preferințele sale în materie de nuanțe, mirosuri sau brand.

De pildă, pentru soră sau prietenă, poți alege palete de machiaj, uleiuri de corp sau geluri de duș și creme cu arome fructate. Pentru mamă și soacră, rutina de îngrijire este diferită. Din acest motiv, le poți oferi cadou cosmetice concepute să prevină îmbătrânirea tenului, cu ulei de argan sau colagen. Aceste produse le vin în ajutor pentru piele deshidratată sau riduri, așa că merită să le aibă.

Accesorii utile

Accesoriile sunt cele pe care le folosim zi de zi. Astfel, în afară de portofele și genți din piele, oferă doamnelor din viața ta și accesorii la modă, care nu se demodează. Prima opțiune este eșarfa din mătase sau șalul călduros, pe care să le oferi în funcție de anotimp.

Eșarfele se poartă la gât, în păr și pe bareta genții, fiind un accesoriu modern și util. Șalul reprezintă alegerea ideală pentru sezonul rece, fiindcă ține de cald și oferă ținutelor un aspect elegant.

Parfumuri de calitate

Dacă știi că prietena cea mai bună are un parfum preferat, i-l poți face cadou de aniversare! Acest cadou este la fel de recomandat pentru orice femeie din viața ta, atunci când îi cunoști aromele preferate sau brandul pe care îl folosește. Desigur, poți să întrebi și ce parfum și-ar dori, pentru a fi sigur că o va încânta.

Obiecte pentru decor

Pentru pasionatele de design interior, poți alege obiecte de decor pentru locuință! Trece pe lista de cadouri articole care înfrumusețează o încăpere, precum lumânările parfumate, vazele, tablourile sau tăvile decorative. Toate acestea creează un ambient plăcut pentru o locuință, de aceea nu trebuie să le omiți.

Textile pentru casă

Se apropie ziua de naștere a unei femei pe care o iubești? Îi poți dărui și textile pentru casă, fie că alegi pături, perne, lenjerii sau cuverturi. Acestea sunt cadouri cu care nu vei da greș! Poți cumpăra textile clasice sau modele în nuanțe vii, dacă știi că aceasta preferă culorile.

Coșuri cadou

Atunci când nu știi ce cadou să oferi femeilor din viața ta sau nu ai o relație extrem de apropiată cu unele dintre ele, profită de coșurile cu bunătăți, care încântă pe oricine! Aceste variante sunt excelente și pentru femeile gurmande, care s-ar bucura să primească coșuri cu dulciuri, fructe sau preparate tradiționale românești.

Tu ce cadou preferi pentru persoanele iubite?