Cauți clinici medicale din Suceava? Alege clinica Hereditas

398
banner mobila la comanda suceava

Serviciile medicale sau cele de recuperare nu ar trebui să fie un lux pentru nimeni, ci o necesitate permanentă. Astfel, analizele medicale complete efectuate cel puțin odată pe an sunt necesare pentru toate categoriile de populație.

De cele mai multe ori însă, unitățile spitalicești sunt aglomerate cu diverse urgențe. În acest caz se poate apela cu succes la policlinici, dispensare sau la clinici medicale ultraspecializate.

O clinică modernă, dotată cu toate cele necesare pentru un act medical complet este și clinica Hereditas din Suceava.

O clinică medicală dotată cu mai multe specializări

Este important pentru orice pacient ca serviciile medicale să fie decontate de către CAS. În felul acesta banii nu mai constituie o problemă în a solicita servicii medicale complete și de calitate.

La clinica Hereditas din Suceava pacienții primesc îngrijiri medicale de top, deoarece aici se găsesc mai multe specializări medicale, inclusiv servicii de recuperare. Așadar, atunci când cauti clinici medicale Suceava clinica Hereditas este pe primul loc în topul căutărilor.

Serviciile și specialitățile clinice aflate toate sub același acoperiș sunt la îndemâna oricui aflat în nevoie. În plus, o echipă de medici bine pregătiți fiecare pe specialitatea lui, se înrolează cu profesionalism în slujba pacienților. Se pune accent pe competență, seriozitate și empatie. Indiferent de afecțiune, fiecare pacient este tratat cu respect și atenție maximă. În plus, el poate reveni oricând la clinica Hereditas pentru investigații amănunțite.

Servicii și specialități clinice prezente în clinica Hereditas

Sub același acoperiș sunt prezente mai multe servicii și specialități clinice, folositoare unei game variate de afecțiuni. Astfel, aici se găsesc secții de alergologie, cardiologie, ecografie, endocrinologie și nutriție.

Nici afecțiunile ORL nu sunt date uitării, aici aflându-se și o secție dedicată lor. Afecțiunile neurologice, de ortopedie sau psihiatrie își găsesc și ele locul în cadrul clinicii Hereditas.

Mamele cu copii pot apela la clinica de pediatrie deschisă aici pentru depistarea afecțiunilor care afectează copiii. Medicul specialist de aici le va reda acestora zâmbetul și starea de bine.

Medicina de familie este deosebit de importantă, deoarece se stabilește o relație specială între medic și pacient. Aici se pot face înscrieri pentru persoanele care nu au încă medic de familie, dar doresc acest lucru.

Tot aici se găsește și un cabinet cu specialitatea medicină de recuperare, având și întrebuințarea de recuperare medicală.

Un centru de permanență medicală deschis non-stop

Tot în cadrul clinicii Hereditas funcționează un centru de permanență de medicină de familie. Acesta are ca și scop detensionarea urgențelor primite la UPU și se ocupă îndeosebi de urgențele ușoare sau medii. Astfel, aici se primesc pacienți cu febră sau amețeli, cu arsuri cauzate de aparate electrice sau arsuri minore.

În cazul mușcăturilor de animale, înțepăturilor de insecte sau ingerării de substanțe toxice, se poate apela la aducerea pacienților la acest centru.

Consultațiile sunt gratuite, atât pentru pacienții asigurați, cât și pentru cei neasigurați. Programul de funcționare este între 15:00-08:00 în zilele lucrătoare și non-stop în restul zilelor, inclusiv la sărbătorile legale.

Pentru alte informații utile și programări sunați la numărul de telefon de pe pagina oficială clinica-hereditas.ro.

Contact: office@clinica-hereditas.ro