Burghiu SDS, cel mai recomandat burghiu pentru beton

656
banner mobila la comanda suceava

În construcții este foarte greu să identifici materiale PREMIUM cu care să rezolvi problemele zilnice care apar. Baltic Invest este o firmă ce comercializează elemente de fixare și unelte, care să vină în ajutorul nostru. Recomandăm Burghiu SDS, unul dintre cele mai recomandate burghiuri pentru beton.

Categoria de unelte burghiu beton este destinată realizării găurilor cilindrice și axiale pentru ancore și dibluri, în beton și beton armat. Deoarece substratul de lucru este unul cu duritate foarte mare, este important ca un burghiu pentru beton să funcționeze eficient în condiții dificile.

Modelele de burghiu de beton au marginea de contact groasă, pentru a face față suprafețelor dure, iar vârful este puțin evidențiat, pentru a asigura o centrare bună și este confecționat din carbură de tungsten, fiind lipit de arborele principal din oțel spiralat. Muchiile de tăiere sunt adaptate pentru a săpa în substrat. Funcționeaza atât prin rotație, cât și prin impact, fiind utilizate cu mașini electrice cu percuție și cu ciocane rotopercutoare.

Baltic Invest oferă burghie pentru beton cu 2 muchii de tăiere din carbură și 2 canale de evacuare pentru praf. RT-SDSA este un burghiu de rotopercuție de la Baltic Invest, compatibil cu metoda de găurire SDS Plus, potivit pentru substraturi nearmate sau pereți de cărămidă și beton ușor. Un alt burghiu de beton din această clasă este RT-SDSB, un burghiu Brickdrill pentru găuri în zidărie.

Pentru forarea găurilor destinate ancorelor chimice și mecanice în substraturi cu duritate mare sunt recomandate unelte de tip burghiu beton cu multiple muchii de tăiere (pot ajunge până la 6 muchii). Modelele RT-SDSR și RT-MAXT de la Baltic Invest, din categoria Supreme asigură rezistență la torsiune, durabilitate și precizie în realizarea găurii.  Pentru un burghiu beton, 8 mm este un diametru foarte utilizat la lucrări de realizare a găurilor pentru ancore metalice și chimice în beton armat și nearmat. Modelul RT-SDSR Rebardrill de la Baltic Invest, cu 3 muchii de tăiere, oferă rezistență crescută la uzură și durabilitate în exploatare.

La găurirea materialelor dure este recomandată folosirea unor viteze de rotație reduse, pentru a evita supraîncălzirea vârfului burghielor. Este foarte important și ca praful rezultat din procesul de găurire a substraturilor să fie periodic îndepărtat pentru a evita uzura prematură a burghiului. Indiferent de calitatea burghiului de beton folosit, doar folosirea unor bormașini cu percuție și ciocane rotopercutoare din clase superioare poate asigura rezultate de calitate.

Accesează website-ul celor de la Baltic Invest pentru a vedea întreaga gamă de produse comercializate.