Petrecere de majorat: 5 ponturi pentru un eveniment reușit

608
Petrecere de majorat: 5 ponturi pentru un eveniment reușit
banner mobila la comanda suceava

Aniversarea vârstei de 18 ani ar trebui să fie una memorabilă nu doar pentru tine, ci și pentru invitații tăi. Momentul în care devii major este unul extrem de important, dat fiind faptul că faci pasul către viața de adult. Urmează o perioadă care implică nu doar diferite responsabilități specifice, ci îți oferă noi oportunități și drepturi. 

Din acest motiv, petrecerea de majorat este de obicei o zi care o să rămână în memoria ta drept una dintre cele mai frumoase de care ai avut parte, deoarece tu ai fost în centrul atenției tuturor. Descoperă 5 ponturi le-ai putea utiliza pentru a avea o petrecere reușită:

  • 1. Alege locul perfect

În funcție de numărul de invitați, alege un loc în care aceștia să fie relaxați și să aibă destul spațiu. Fie că vorbim despre o mansardă elegantă, o cabană rustică, un Penthouse cu piscină sau o sală de evenimente special amenajată, este important ca invitații să dispună de un spațiu suficient de mare încât să se poată distra în voie. 

De asemenea, recomandat ar fi să închiriezi din timp o astfel de locație deoarece solicitările în acest domeniu sunt destul de frecvente. 

  • 2. Alege decorul ideal

Este important ca locul în care te hotărăști să organizezi petrecerea de majorat să fie în acord cu personalitatea ta. Mai mult decât atât, o atmosferă festivă este ceea ce își doresc toate persoanele prezente. 

Optează pentru elemente de decor amuzante, cabine foto și baloane aniversare în formă de cifre. Personalizează-ți petrecerea astfel încât majoratul tău să anime toți invitații și să ofere suficiente motive de distracție.

  • 3. Stabilește tematica vestimentară

Pentru un plus de autenticitate, poți stabili o tematică vestimentară pe care invitații tăi să o respecte sau cel puțin să o ia în considerare. Poți opta pentru stilul pop sau punk utilizat destul de frecvent la petrecerile din ziua de astăzi. 

O unitate vestimentară va spori coeziunea dintre invitați, oferindu-le stimulentul de care au nevoie pentru a încinge ringul de dans.

  • 4. Alege meniul potrivit

La fel de important este și să stabilești un meniu diversificat, astfel încât invitații tăi să aibă de unde alege. În aceeași măsură, gama de băuturi servită ar trebui să fie la fel de variată. Mai mult decât atât, încearcă să afli dacă printre aceștia se numără persoane care au preferințe culinare specifice. 

Este posibil ca unii să nu mănânce carne întrucât sunt vegetarieni sau vegani. Ar fi bine să incluzi în meniu opțiuni și pentru persoane cu aceste regimuri alimentare pentru a nu se simți excluși din grup. 

  • 5. Alege tortul potrivit

Momentul intrării tortului în sală este cel pe care îl așteaptă cu entuziasm majoritatea invitaților tăi. Abia după tăierea acestuia, de regulă, începe adevărata petrecere. Alege un tort amuzant, atractiv, care să exprime întocmai personalitatea ta. 

Fă multe poze și, eventual, angajează un videograf profesionist care să filmeze tot ce se întâmplă. Astfel vei rămâne cu multe amintiri frumoase pe care le vei putea revizita oricând.

Indiferent de modul în care alegi să îți petreci ziua de majorat, cel mai important este să te bucuri de oamenii care te înconjoară și de faptul că ai atins vârsta la care, cu pași siguri, îți începi viața de adult. Alege însă să o sărbătorești cu mare fast, pentru a-ți aminti cu plăcere și nostalgie de această zi specială care nu se poate repeta.

agentie SEO & promovare eficienta online