Descoperă ce echipări impresionante oferă Mercedes-Benz GLS

460
Descoperă ce echipări impresionante oferă Mercedes-Benz GLS
banner mobila la comanda suceava

Într-o lume în care cerințele pentru confort, siguranță și experiență de conducere sunt tot mai ridicate, GLS își păstrează poziția de lider în clasa sa. Mercedes-Benz GLS este un autoturism care se remarcă prin combinația sa inovatoare de lux, performanță și tehnologie avansată. Anul acesta, ne întâmpină cu o gamă impresionantă de echipări și caracteristici. Descoperă ce echipări impresionante oferă Mercedes-Benz GLS pentru o experiență de condus de neegalat.

Lux și performanță la apogeul tehnologiei

Mercedes Benz GLS își păstrează reputația de a oferi lux și performanță la cele mai înalte standarde. GLS este disponibil cu o gamă de motorizări care oferă până la 612 CP. Exteriorul impresionează printr-o dimensiune impunătoare și atrage atenția cu design modern și elegant. Farurile MULTIBEAM LED emană o eleganță pură, adăugând un element distinctiv întregului aspect. Noul aspect frontal, alături de luminile spate restilizate, împreună cu jantele mari din aliaj ușor, conferă mașinii o prezență puternică, indiferent dacă este pe drumurile asfaltate sau în off-road. Detaliile exterioare principale și linia de echipare standard sunt elemente care atrag atenția.

Dotările standard ale modelului Mercedes-Benz GLS includ caracteristici esențiale, cum ar fi opțiunile de vopsire în culori uni sau metalizate, jante din aliaj ușor de 50,8 cm  cu design în 5 spițe duble, grila radiatorului cu 4 lamele cromate, farurile MULTIBEAM LED, bara plafonului cu aspect de aluminiu, trapa culisantă, pachetul de oglinzi, pachetul de elemente cromate și capota motorului cu proeminențe powerdome. Aceste detalii subliniază atenția la detalii și calitatea remarcabilă a modelului GLS Mercedes.

Interior rafinat și confortabil

Habitaclul generos oferă spațiu suficient pentru până la șapte pasageri, iar materialele de calitate și finisajele premium contribuie la o atmosferă de lux. Interiorul sofisticat al noului model Mercedes-Benz SUV reușește să îmbine perfect aventura cu confortul, creând o armonie distinctivă. Elementele de design caracteristice SUV-urilor, precum mânerele de susținere impunătoare din consola centrală, se completează cu inovații remarcabile, cum ar fi volanul nou proiectat. Cockpitul, echipat cu un ecran lat și sistemul multimedia MBUX, oferă o experiență de operare fluentă și intuitivă în fiecare călătorie. Iluminatul ambiental modern adaugă exclusivitate și rafinament, contribuind la crearea unei atmosfere plăcute și relaxante în interiorul vehiculului.

Modelul GLS vine cu diverse linii de echipare, iar echiparea standard include un volan sport multifuncțional îmbrăcat în piele Nappa, iluminat ambiental cu 64 de culori, elemente decorative din lemn de tei antracit lucios, bare de acces în față cu logo-ul „Mercedes-Benz”, căptușeală de plafon gri cristal, pachet crom interior și covorașe din velur. Aceste detalii conferă interiorului un aspect elegant și luxos, definind standardele de confort și rafinament asociate mărcii Mercedes-Benz.

Caracteristici tehnologice avansate

Mercedes GLS este echipat cu o gamă impresionantă de dotări avansate, concepute pentru a oferi o experiență de conducere sigură, confortabilă și conectată.

  • Pachet confort KEYLESS-GO – deschidere și închidere ușoară a autovehiculului fără cheie.
  • Climatizare automată THERMOTRONIC – control individualizat al temperaturii în 4 zone.
  • Pachet confort Plus pentru partea din spate – spațiu premium pentru pasagerii din spate, cu cotieră extinsă, consolă centrală și acces la diverse opțiuni de divertisment.
  • Pachet confort acustic – reducere semnificativă a zgomotelor exterioare pentru o călătorie liniștită și relaxată.
  • Pachet Energizing Plus – revitalizare și răsfăț pentru toți pasagerii, combinând echipări premium cu inovație inteligentă.
  • Servo-închidere – închidere ușoară și silențioasă a ușilor cu ajutorul servomotoarelor.

În plus, este echipat cu o serie de tehnologii pentru siguranță și asistență, inclusiv:

  • echiparea PRE-SAFE® Impulse Side – protecție vitală în caz de impact lateral iminent.
  • sistem de protecție integrală GUARD 360° Plus – monitorizare constantă a zonei din jurul autovehiculului.
  • serviciu de asistență în caz de furt – creșterea șanselor de recuperare a proprietății furate.

Mercedes-Benz GLS stabilește standarde noi în materie de lux, performanță și tehnologie. Cu un design elegant, un interior rafinat și o gamă impresionantă de caracteristici tehnologice și de siguranță, GLS demonstrează de ce este considerat unul dintre cele mai prestigioase și dorite SUV-uri de lux de pe piață. Descoperă personal echipările impresionante și testează-le în showroom-ul Autoschunn.