Mamele sucevene știu mai bine! 4 Sfaturi de modă de la mama ta pe care ar trebui să le asculți

614
banner mobila la comanda suceava

Indiferent că ești femeie sau bărbat, mama ta a jucat un rol important în modul în care te îmbrăcai. Bineînțeles, odată cu vârsta, ai început să îți conturezi propriul stil vestimentar. Totuși, unele sfaturi de fashion venite de la femeile care ți-au oferit viață pot fi nemuritoare. Este înțelept să ții cont de ele, acest lucru fiind avantajos atât financiar, cât și estetic. Iată care sunt cele mai bune îndemnuri legate de modă pentru ar trebui să fii recunoscător că le-ai primit de la părintele tău. 

4 Trucuri stilistice pe care le-ai învățat de la mama ta (și nu ar trebui să le uiți vreodată)

  1. „Îmbracă-te potrivit ocaziei!”

Probabil că îți amintești momentele în care mama ta te privea de sus în jos, analizând alegerile vestimentare pe care le-ai făcut. Următorul pas era să îți atragă atenția asupra tuturor greșelilor pe care le-a observat și să îți spună că ținuta ta nu este potrivită pentru locul unde mergi: școală, muncă, nuntă, o seară în oraș etc. 

De cele mai multe ori, este cel mai bine să îți asculți mama. Faptul de a te îmbrăca potrivit pentru ocazie te va ajuta să ieși în evidență într-un mod potrivit. Acest lucru va aduce valoare reputației tale și vei deveni o persoană pe care ceilalți vor vrea să o aibă în jur. Nu uita că ceea ce alegi să îmbraci, spune foarte multe despre tine și personalitatea ta. 

2. „Cumpără haine basic!”

Mamele știu cel mai bine ce este important. De aceea, nu este de mirare că, încă de când erai mic sau mică, a insistat să ai un costum, cravată și cămașă albă sau o rochie elegantă, chiar dacă nu le purtai foarte des. Faptul de a avea piese iconice în garderobă te ajută să arăți bine oricând. Pe lângă piesele menționate mai sus, nu ar trebui să îți lipsească o haină de iarnă lungă elegantă bej sau neagră, o pereche de pantofi negrii și una maro și o geantă neagră cu design simplu. 

3. „Dă-te cu ruj și aranjează-ți părul/ Bagă cămașa în pantaloni și stai drept!”

Existau și acele momente în care mama îți ținea morală înainte să ieși pe ușă. Aceasta nu era neapărat deranjată de alegerile vestimentare pe care le-ai făcut, ci de faptul că te făceau să pari neîngrijit. Morala? Aranjează-te, chiar dacă e o zi în care nu ai chef. 

Ținuta pe care o adopți poate să îți deschidă sau să îți închidă oportunități. Mama ta știa asta, de aceea insista atât de mult să fii cea mai bună versiune a ta înainte de a părăsi casa. Ține cont de sfatul ei și acum și fă o impresie bună indiferent unde ai merge. 

4. „Nu da banii pe prostii!”

Chiar și acum ar trebui să investești în piese de calitate în loc să dai banii pe ultimele trenduri. Este important ca garderoba ta să conțină câteva piese pe care te poți baza în orice situație, nemuritoare. De exemplu, oricât de sport ar fi stilul tău vestimentar, ca bărbat, ai nevoie de o pereche de pantofi din piele pentru ocazii speciale. Dacă nu ai deja una, găsești încălțăminte de bărbați de la Bigotti de calitate, care merită un efort financiar. 

Mama ta știe mai bine. Chiar dacă nu mai locuiești cu ea, sfaturile ei te pot ajuta să ai un stil vestimentar apreciat, atât timp cât ții cont de ele.