Fotolii din pluș, confortul suprem pentru bebelușul tău

555
Fotolii din pluș, confortul suprem pentru bebelușul tău
banner mobila la comanda suceava

Orice părinte își dorește ca micuțul său să aibă parte încă de mic de tot ce este mai bun și să dispună de tot confortul necesar pentru o dezvoltare normală și armonioasă. Astfel, înainte ca bebelușii să se nască, părinții încep să se documenteze și să achiziționeze toate cele necesare venirii pe lume a celor mici, de la biberoane, hăinuțe și cărucioare, până la ursuleti din plus și fotolii din plus. Un alt aspect, la fel de important precum cele menționate anterior, îl constituie amenajarea camerei copilului. Aceasta ar trebui să fie luminoasă și viu colorată cu figurine din desene animate și diverse elemente precum fotolii bebelusi pentru a-i crea micuțului un ambient desprins din basme.

În prezent, oferta de fotolii bebelusi este foarte vastă și doar prin câteva click-uri poți găsi fotolii din plus sau ursuleti din plus pentru a se integra și a completa perfect camera prichindelului tău. Te întrebi oare de ce ar avea nevoie bebelușul tău de fotolii din plus încă de la începutul vieții? Citește în continuare articolul și vezi care sunt beneficiile aduse de fotolii din plus pentru confortul bebelușului tău!

Principalele beneficii aduse de fotolii din plus pentru confortul bebelușului tău

Un lucru este cert! Fotoliile din plus nu se aseamănă cu ursuletii din plus, poate doar din perspectiva materialului din care sunt confecționate ambele și că se poate afirma cu ușurință că sunt tare simpatice. Niște fotolii din plus nu sunt doar de decor, ci au și multiple beneficii pentru cei mici, pentru o dezvoltare armonioasă și de ce nu, distractivă în același timp, sunt visul oricărui părinte și copil. Printre principalele avantaje și beneficii se pot distinge cele mai importante 3 dintre acestea:

  1. Corectează poziția de șezut a celui mic și îl ajută să adopte o postură corectă pentru o dezvoltare normală a corpului. Pozițiile în care cei mici își petrec timpul în fiecare zi au un impact direct asupra modului în care aceștia se dezvoltă de-a lungul timpului. Este un aspect la care părinții ar trebui să fie foarte atenți și să înțeleagă că cei mici au nevoie de o postură corectă pentru a nu avea probleme de sănătate în viitor. Acest fapt clasează categoria fotolii bebelusi în topul beneficiilor aduse de acestea.
  1. Fotoliile din pluș captează atenția celor mici prin forma, culoarea și aspectul lor atractiv, fiind realizate sub formă de animăluțe, precum leu, broască, rață, elefant și, de asemenea, sub forma îndrăgitelor figurine din desenele animate. Acestea reprezintă modalitatea perfectă pentru bebeluși de a sta confortabil și de a se juca în același timp cu jucăriile preferate. Cu astfel de fotolii din plus te poți asigura că cel mic își petrece timpul și își dozează energia în siguranță, într-un mod sănătos și confortabil.
  1. Sunt sigure și nu reprezintă niciun fel de pericol pentru bebeluși. Materialul din care acestea sunt realizate, plușul, este noninvaziv. Astfel, grijile create de diverse jucării, precum cele de plastic, pot fi date uitării. Veselie și distracție la cote maxime și cel mai important, siguranță! Mai mult, poți opta pentru fotolii din plus care includ centuri de siguranță, astfel cel mic nu se va putea deplasa din el și nu va cădea.

Acum că te-am ajutat să înțelegi principalele beneficii ale acestor fotolii din plus pentru confortul bebelușului tău, în partea următoare a acestui articol îți vom prezenta câteva tipuri de fotolii bebelusi, perfecte pentru cei mici. Tu doar îl alegi pe cel potrivit copilului tău, care îți atrage atenția și care vei știi că sigur îi va aduce zâmbetul pe buze. Așadar, iată trei tipuri de fotolii bebelusi pentru care optează părinții pentru a asigura confortul și buna dispoziție a prichindeilor:

Fotoliu din pluș șezut bebe cu animăluțe 

Fotoliu din pluș șezut bebe cu animăluțeFotolii din plus pentru bebelusi în formă de animăluțe colorate sunt perfecte pentru a-l învăța pe cel mic să stea corect în poziția de șezut. În plus, prezentarea lor într-o formă atractivă de animăluț îl va ajuta pe cel mic să învețe mai ușor să distingă animalele, iar dacă vrei îi poți exemplifica prin intermediul onomatopeelor cum comunică fiecare animăluț în parte. Perfecte pentru joacă și voie bună în siguranță! Recomandate copiilor cu vârsta de cel puțin 4 luni.

 

Fotoliu Copii cu Spătar și Centură

Fotoliu Copii cu Spătar și CenturăAstfel de fotolii din plus cu spătar și centură de siguranță sunt potrivite pentru copii mai mari, cât și pentru cei mici. La fel ca fotoliul prezentat anterior, acest model este perfect pentru poziția de șezut a celui mic. Tipul acesta de fotoliu îi susține pe cei mici și îi învață cum să adopte o postură corectă de stat în șezut. Mai mult, îi distrează la maximum, deoarece îl pot călări. Pentru o siguranță sporită, acest fotoliu vine însoțit și de o centură cu care copiii pot fi protejați pentru a nu cădea și pentru a se juca în siguranță. Bebelușii adoră aceste modele, mai ales că vin sub diverse forme de animăluțe, de la elefanți și până la unicorni.

Fotoliu din Pluș cu Arcadă

Fotoliu din Pluș cu ArcadăAceste modele de fotolii din plus  cu arcadă pentru copii în formă de personaje îndrăgite din desene animate sunt ideale pentru bebelușii cu vârsta de minimum 4 luni. Fotoliile dispun de o arcadă cu zornăitori ideală pentru a-l ține pe cel mic ocupat. Arcada și zornăitorile se pot detașa oricând este necesar. Partea de jos din

agentie SEO & promovare eficienta online