La Fălticeni se produc uşi de garaj secţionale

703
Usi garaj sectionale
banner mobila la comanda suceava

Uşa de garaj secţională are totul pentru casa modernă, tradiţională sau contemporană. Luând în considerare majoritatea opţiunilor disponibile pentru anumite dimensiuni de uşi de garaj şi apoi examinând opţiunile de pachete disponibile, aproape tot timpul uşile de garaj secţionale oferă cea mai bună valoare a banilor faţă de alte tipuri de uşi de garaj.

De ce să îţi cumperi o uşă de garaj secţională?

usi de garaj sectionale Suceava

Securitate? Funcţionalitate? Sau fiindcă aceasta este alegerea ta? Cu uşi de garaj secţionale, sunt atât de multe caracteristici care depind de ceea ce ai nevoie, incluzând stiluri, finisări, materiale, proprietăţi de iolare, culori, dar şi elemente de design.

Funcţionalitate şi versatilitate. Pe lângă faptul că este cel mai bun tip de uşă de garaj disponibilă, oferă şi o mulţime de avantaje. Deschiderea verticală înseamnă că nu este necesară un spaţiu în faţa uşii de garaj, permiţând maşinii tale să fie parcate chiar la uşă. Un aspect foarte important mai ales atunci când şoseaua este limitată. O caracteristică extrem de avantajoasă este maximizarea prin intermediul înălţimii şi lăţimii de intrare. Poţi să utilizezi lăţimea şi înălţimea totală a garajului cu majoritatea uşilor secţionale standard.

Securitate. Uşa de garaj secţională este una dintre cele mai sigure uşi de garaj disponibile pe piaţa din România. De ce? Probabil cel mai relevant factor este lipsa de puncte de penetrare atunci când uşa este plasată în spatele deschiderii. Practic nu există nici un punct de pivot pentru a forţa deschiderea uşii. Şinele sunt pe tavan în interior. Nu este nici un punct vulnerabil vizibil. Diferiţi fabricanţi folosesc sisteme de blocare diferite, dar lipsa de puncte de penetrare rămâne aceeaşi.

Usi de garaj sectionale

Uşile de garaj secţionale îţi oferă orice îţi poţi dori, fiind disponibile în diferite culori, finisări, opţiuni de ferestre, design-uri şi dimensiuni, astfel încât nici un alt tip de uşă de garaj nu poate să te facă să renunţi la alegerea ta. Tihan este o firmă din Fălticeni fabrică şi montează uşi de garaj secţionale de cea mai bună calitate şi la cele mai bune preţuri. Sunt foarte experimentaţi, oferindu-ţi garanţii excelente şi produse superbe.

SC NORD ELECTRIC SRL din Fălticeni jud Suceava PRODUCE, DISTRIBUIE şi MONTEAZĂ uşi de garaj secţionale pe întreg teritoriul României şi poate să te ajute cu toate aspectele acestui proces, de la plan, până la găsirea dimensiunii, mecanismului şi sistemului de automatizare ideal necesar. Accesează www.tihan.ro pentru detalii.