Noul tău apartament în Iaşi, în ansamblul rezidenţial Fusion Towers

531
Fusion Towers Iasi
banner mobila la comanda suceava

Iaşi este municipiul de reşedinţă al judeţului cu acelaşi nume şi este cel de-al 2-lea oraş ca număr de locuitori  din România, după Bucureşti. Este un oraş foarte important pentru ţară, atât din punct de vedere istoric, cultural, economic cât şi academic.

Oraşul Iaşi se află într-o continuă dezvoltare şi tot mai mulţi oameni de afaceri aleg să investească în business-uri din acest oraş. Se construiesc foarte multe case, blocuri, dar şi spaţii pentru birouri. Există aici foarte multe companii multinaţionale întrucât există forţă de muncă capabilă şi bine pregătită.

Tot mai mulţi tineri din toate colţurile ţării aleg să rămână în Iaşi după terminarea studiilor universitare, având la dispoziţie foarte multe oportunităţi pentru dezvoltarea personală.

Fusion Towers – un nou ansamblu rezidenţial

Fusion Towers Iaşi este un ansamblu rezidenţial în construcţie, ce a pornit de la două dintre cele mai importante caracteristici pe care fiecare dintre noi le luăm în considerare atunci când ne alegem locuinţa: este vorba de poziţionare şi confort.

Ansamblul rezidenţial Fusion Towers pune la dispoziţie apartamente de vânzare în 5 blocuri cu 10 etaje, situate într-o zonă strategică, uşor accesibilă pentru mijloacele de transport în comun, fiind în apropierea staţiilor transport în comun, lângă parc, supermarket-uri, şcoli, precum şi instituţii publice. Apartamentele sunt moderne, confortabile şi spaţioase, ce îţi poţi dori mai mult?

Blocurile Fusion Towers au 10 etaje şi pun la dispoziţia celor interesaţi o serie diversificată de modele de apartamente cu 1 cameră, apartamente cu 2 camere şi apartamente cu 3 camere pentru cei care îşi doresc ceva mai mult spaţiu.

Preţurile apartamentelor sunt foarte convenabile în raport cu calitatea şi spaţiul oferit. Pentru achiziţionarea unui apartament se oferă soluţii flexibile de finanţare precum RATELE DIRECT LA DEZVOLTATOR  sau CREDIT BANCAR.

Accesează www.fusion-tower.ro pentru a afla mai multe informaţii despre conceptul Fusion Towers, pentru a vizualiza modelele de apartamente disponibile cât şi pentru mai multe detalii ce ţin de soluţiile de finanţare, locaţie şi dotări.

Noua ta casă în Iaşi merită tot confortul, iar apartamentele din cadrul ansamblului rezidenţial Fusion Towers sunt cea mai bună alegere.

agentie SEO & promovare eficienta online