Maximizează distracţia cu propriul ATV

497
Maximizează distracţia cu propriul ATV
banner mobila la comanda suceava

Termenul de ATV înseamnă vehicul off-road fiind o abreviere din engleză (All Terrain Vehicle) și este cunoscut și ca quad. Este un vehicul de teren cu ghidon, scaun, fiind construit în general pentru un singur șofer, deși prin omologare este permis să circule cu un pasager în spatele șoferului.

ATV-urile dispun de un declanșator de accelerație acționat cu degetul mare pentru un control mai precis al accelerației la întoarcere.

Aceste vehicule de teren au crescut în popularitate în toată țara datorită numărului crescut de tipuri și modele de atv-uri de vânzare disponibile consumatorilor.

ATV-urile au început să fie fabricate la sfârșitul anilor 1960 ca vehicule pentru naveta de la mediul rural la oraș, în zone izolate și muntoase ale Japoniei. Au început să fie folosite în Statele Unite la începutul anilor 1980 pentru agricultură. ATV-urile au multe caracteristici unice care le permit să funcționeze într-o varietate de medii dure în care nu pot fi utilizate vehicule mai mari, mai dificil de manevrat. Aceste caracteristici le fac foarte utile la locul de muncă. Anvelopele sale mari, de joasă presiune, greutatea ușoară și manevrabilitate ușoară fac din ATVun vehicul ideal în multe medii de lucru.

ATV-urile pot fi distractive de manevrat și pot fi, de asemenea, foarte utile.ATV-urile pot fi utilizate ca mijloc de transport rapid pe teren accidentat și variat, pot fi utilizate pentru muncă și sarcini precum remorcarea sau transportul de încărcături grele și, în unele cazuri, pot fi utilizate și pentru uz recreațional, cum ar fi curse sau simple plimbări.

Avantajele unui ATV

1 – Dimensiunea

ATV-urile sunt de obicei mult mai mici ca dimensiuni decât UTV-urile, ceea ce înseamnă că sunt mai ușor de transportat (se vor potrivi pe majoritatea remorcilor utilitare standard și chiar în spatele unei camionete) și, fiind mai înguste, pot intra prin spații înguste, cum ar fi porțile din jurul unei ferme, poteci înguste și dese, zone de pădure etc. De asemenea, ATV-urile nu ocupă mult spațiu atunci când sunt depozitate într-un garaj și tind să fie eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, făcându-le o alegere ideală pentru utilizare în orice, de la agricultură la managementul fermei.

2 – Manevrabilitatea

Când iei în considerare un ATV pentru o anumită zonă sau mediu, merită să spunem că este mult mai manevrabil decât majoritatea celorlalte 4×4 utilitare sau UTV-uri. Dimensiunile sale mici și manevrarea agilă înseamnă că poate naviga în viraje strânse și poate evita obstacolele cu ușurință, în timp ce capabilitățile off-road înseamnă că fiecare colț poate fi atins cu ușurință, indiferent de teren.

3 – Bugetul

În comparație cu alte vehicule off-road, un ATV costă în general mai puțin, ceea ce îl face o opțiune mai ieftină, deși acest lucru nu limitează atributele sale. ATV-urile au o mare varietate de accesorii care le pot îmbunătăți capacitățile, cum ar fi extensii de rack față și spate, trolii etc. Cu capabilitățile sale excelente de remorcare, au întotdeauna opțiunea de a trage o remorcă.

banner atv de vanzare

agentie SEO & promovare eficienta online