Terenuri de sport cu gazon sintetic artificial de la HATTRICK SPORT

483
afacere cu gazon artificial sintetic
banner mobila la comanda suceava

Dacă te gândeşti să amenajezi un teren de sport cu gazon artificial sintetic pentru o pensiune, o şcoală sau ca o nouă afacere, este bine de ştiut că putem apela în zona noastră la HATTRICK SPORT Rădăuţi Suceava, o firmă extrem de serioasă şi experiementată, cu peste 450 de terenuri realizate până în prezent în toată ţara.

gazon artificial sintetic HATTRICK SPORT Radauti

Accesând website-ul de prezentare în secţiunea Portofoliu www.gazonsportiv.ro/portofoliu.php găsiţi o parte din lucrările realizate de HATTRICK SPORT în judeţul Suceava la Frătăuţii Vechi, la Pensiunea Fagilor din Suceviţa, la Şcoala Vicov şi în Rădăuţi, la Volovăţ, Horodnic de Sus şi Dumbrăveni, Grăniceşti, Fălticeni, Bilca, Burla şi Câmpulung Moldovenesc.

Avantajele terenurilor de sport realizate cu gazon artificial sunt foarte multe, printre cele mai importante numărându-se costurile aproape inexistente de întreţinere, durata lungă de viaţă şi utilizarea acestora indiferent de sezon.

HATTRICK SPORT furnizează gazon artificial sintetic de provenienţă UE pentru terenuri multisport, terenuri de fotbal, tenis de câmp sau alte sporturi, oferă consultanţă tehnică de specialitate pentru alegerea celei mai bune soluţii, asigură servicii profesionale de montaj, instalare şi întreţinere ulterioară.

Solicită o ofertă la telefon la unul din numerele de telefon 0722 112 333, 0763 687 7820725 875 787 sau accesând formularul de contact de pe site-ul www.gazonsportiv.ro/contact.php

agentie SEO & promovare eficienta online