Cum integrezi într-o ținută bijuteriile cu perle? 5 idei

437
Cum integrezi într-o ținută bijuteriile cu perle?
banner mobila la comanda suceava

Deși cândva bijuteriile cu perle se integrau doar în ținute elegante, de seară și rafinate, odată cu creșterea popularității acestor bijuterii, posibilitățile de accesorizare s-au extins. 

Astăzi, bijuteriile cu perle pot fi asociate aproape oricărui tip de vestimentație, atât timp cât reușesc să armonizeze compoziția cromatică a acesteia, creând un aspect unitar. Mai mult decât la modă, bijuteriile cu perle nu ar trebui să lipsească din cutia cu bijuterii a niciunei femei.

Iată 5 idei despre cum poți integra perfect bijuteriile cu perle într-o ținută:

  • Alege coafura potrivită

Bijuteriile cu perle sunt populare în special datorită eleganței și rafinamentului pe care le inspiră. Pentru a scoate în evidență strălucirea și delicatețea acestora, încearcă să alegi o coafură care să nu îți acopere urechile, mai ales în cazul în care porți cercei cu perlă sferică sau în formă de lacrimă. 

În general, cerceii cu perlă se potrivesc coafurilor simple, cum ar fi un coc sau diferite tipuri de cozi.

  • Alege culoarea potrivită

Este esențial ca perlele să se potrivească din punct de vedere cromatic cu vestimentația pe care alegi să o porți. 

Alege o paletă cromatică unitară, chiar și în culori neutre, cum ar fi negrul sau albul. Acestea contrastează perfect cu perlele, scoțând în evidență unicitatea lor.

  • Alege dimensiunea potrivită 

Pentru a nu masca strălucirea perlelor, încearcă să porți haine care să nu le acopere. Fie că vorbim despre coliere sau brățări, este necesar ca croiala acestora să permită bijuteriilor să rămână la vedere. Spre exemplu, un colier elegant din perle se potrivește perfect unei rochii cu un decolteu discret. 

De asemenea, poți opta pentru un choker lejer și rafinat. Dacă vrei să porți și o brățară din perle și rochia are mâneci, verifică dacă acestea se termină aproape de încheietura mâinii. Poartă brățara doar dacă mânecile sunt îndeajuns de scurte încât să îți permită acest lucru.

  • Alege materialul potrivit 

Bineînțeles, accesorizarea cu bijuterii din perle se supune și unor reguli în ceea ce privește materialele din care sunt confecționate hainele. Perlele completează perfect ținutele unitare, simple, alcătuite din materiale cum ar fi bumbacul, lâna sau chiar cele din blană naturală. 

În aceeași măsură și materialele sintetice sunt potrivite, însă este necesar ca acestea să fie de calitate pentru a crea o ținută unitară, în concordanță cu finețea bijuteriilor. În schimb, asocierea dintre bijuteriile cu perle și hainele din piele sau latex poate fi una destul de extravagantă.

  • Alege geanta potrivită

Perlele sunt exemple de bijuterii rafinate, iar din acest motiv ținuta care le include ar trebui să nu conțină și alte tipuri de bijuterii sau accesorii. Din această categorie, însă, nu face parte și geantă, care este de nelipsit. 

O ținută care include și bijuterii din perle se potrivește doar cu o geantă sau o poșetă discretă, cu baretă îngustă. Încearcă să le eviți pe cele care au catarame strălucitoare sau franjuri. Mizează pe simplitate și minimalism, pentru că perlele reprezintă punctul forte al unei astfel de ținute.

Bijuteriile cu perle, odată integrate corespunzător, sunt niște accesorii extrem de versatile. Deși pot fi purtate de către oricine, acestea vor completa întotdeauna perfect o ținută unitară care inspiră rafinament și feminitate.

agentie SEO & promovare eficienta online