Produse Profesionale pentru Grooming – #1 All Systems

684
Produse Profesionale pentru Grooming - #1 All Systems
banner mobila la comanda suceava

1-all-systems-logo

În lumea îngrijirii animalelor de companie, #1 All Systems este un nume de încredere recunoscut în întreaga lume. Produsele #1 All Systems sunt acum disponibile in Romania pentru comanda online la PetPro.ro – cosmetice profesionale pentru caini. Indiferent dacă sunteţi în căutarea unor îmbunătăţiri de culoare, şampoane zilnice sau spray-uri de finisare, profesioniştii din industrie pot conta pe produsele #1 All Systems, produse de KEN ALTA Inc. Fabricate în SUA, #1 All Systems Professional Pet Care Products este o prezenţă solidă în industria produselor pentru animale de companie încă din 1984.

#1 All Systems oferă o gamă completă de produse cosmetice şi şampoane pentru câini şi pisici. Linia lor cosmetică este dedicată exclusiv îngrijirii profesionale a animalelor de companie, inclusiv şampoane, balsamuri, produse pentru finisarea hainelor, perii, cardare şi piepteni de cea mai înaltă calitate, pentru a satisface orice nevoie de îngrijire.

Produsele cosmetice #1 All Systems sunt formulate cu ingrediente vegetale şi din cele mai înalte produse cosmetice umane. Culturile din care provin ingredientele sunt situate în California şi sunt urmărite direct de personalul firmei producătoare şi de un laborator specializat în producerea de produse cu utilizarea ingredientelor vegetale. Această atenţie la detalii asigură că produsele lor sunt de cea mai înaltă calitate şi respectă cele mai exigente standarde.

petpro logo

O caracteristică importantă a produselor #1 All Systems este 100% biodegradabilitatea lor. Aceste produse cosmetice au o spumă redusă, deoarece nu conţin detergenţi chimici agresivi, ceea ce face clătirea finală mai uşoară şi mai rapidă. În plus, acestea sunt economice, deoarece, în medie, sunt necesare doar 2-4 linguri de produs pentru a efectua două treceri de şampon şi 2-4 linguri de balsam pentru a condiţiona blana (variază în funcţie de mărimea animalului, cantitatea de păr şi gradul de murdărie).

Cu produsele #1 All Systems, puteţi avea încredere că animalele dvs. de companie vor beneficia de cea mai bună îngrijire profesională. Indiferent dacă sunteţi un groomer profesionist sau un posesor iubitor de animale, veţi aprecia calitatea şi performanţa acestor produse de înaltă calitate.

Alegeţi #1 All Systems pentru a obţine cele mai bune rezultate în îngrijirea animalelor de companie. Garantat, veţi descoperi diferenţa pe care o face #1 All Systems în rutina de grooming a animalului dvs.!