Terenuri de fotbal în Suceava – gazon sintetic

641
Terenuri de fotbal în Suceava - gazon sintetic
banner mobila la comanda suceava

Sucevenii sunt mari amatori de mişcare şi în special de fotbal, de aceea sunt foarte multe terenuri de fotbal amenajate cu gazon sintetic artificial ce pot fi utilizate indiferent de anotimp. Dimensiunile terenurilor de fotbal permit jocul în echipe de câte 4, 5 sau maxim 6 jucători, în funcţie de amplasament. Cei care am practicat acest sport la nivel de amatori ştim că este destul de dificil de găsit alţi 7, 9 sau 11 colegi cu care să organizezi un meci. Eu personal am practicat fotbalul amator timp de peste 10 ani împreună cu o gaşcă de amici, uneori eram chiar 3 echipe de câte 6, alteori nu ne strângeam nici 8, în funcţie de sezon, sărbători sau perioadă de vacanţe.

Gazonul artificial sintetic reprezintă alternativa la iarba naturală, oferind mult mai multe avantaje. Iarba sintetică a evoluat de-a lungul anilor pentru a înlocui gazonul natural și este foarte benefică în ceea ce privește beneficiile utilizării. Gazonul artificial este ușor de întreținut și permite mulți ani de utilizare, de asemenea se prezintă bine indiferent de anotimp.

Teren de fotbal cu gazon sintetic in Suceava

Există numeroase terenuri de fotbal şi tenis de câmp amenajate cu gazon sintetic în Suceava şi în localităţile învecinate.

Gazonul sintetic a început să fie utilizat pe scară largă din cauza dificultăţilor întâlnite în amenajarea și exploatarea terenurilor cu iarbă naturală.

Gazonul sintetic este mult mai durabil decât iarba naturală. Naturalul este întotdeauna preferat, dar cu iarba artificială, investiția ta unică te va menține confortabil mulți ani de acum înainte.

Nu te lăsa intimidat de costul gazonului artificial, pentru că prețul este destul de mic, iar pe viitor nu necesită cheltuieli recurente. Investiția într-un teren de sport cu gazon artificial sintetic se amortizează în aproximativ 24 de luni. Terenurile sportive, marginile piscinelor, balcoanele, terasele, grădinile, hotelurile, restaurantele, pot obține o întindere nesfârșită de verdeață cu ajutorul acestuia.

intretinere gazon artificial sintetic
Operatiuni de intretinere gazon artificial sintetic

Avantajele terenurilor de fotbal din Suceava amenajate cu gazon sintetic

Durată lungă de viaţă şi utilizare

În domeniul sportului și al amenajării teritoriului, gazonul artificial permite utilizarea sa timp de cel puțin 10-15 ani dacă sunt respectate instrucțiunile de utilizare. Această perioadă este destul de avantajoasă în comparație cu iarba naturală. Folosirea aceluiași produs ani de zile generează profit pe termen lung.

Costuri de întreținere foarte mici

Deși iarba artificială este considerată mai scumpă decât iarba naturală, pe termen lung, costul gazonului artificial va fi mult mai mic. În cazul ierbii naturale sunt necesare costuri suplimentare de întreținere precum irigarea, fertilizarea, cosirea. Aceste costuri vor depăși suma pe care o vei cheltui pe gazon artificial pe termen lung. Cu iarba artificială, costurile de întreținere sunt foarte mici și nu trebuie să îți faci griji cu privire la costuri și lucrări precum fertilizarea sau cosirea.

Optim indiferent de anotimp

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale gazonului natural folosit pe terenurile de fotbal este reprezentat de ploaie sau de ninsoare. În același timp, culorile ierbii naturale devin galbene pe vreme însorită și, prin urmare, iarba naturală nu își poate menține aspectul verde. Gazonul sintetic permite folosirea pe vreme ploioasă, nu este afectat de razele soarelui. Acest lucru îi permite să ofere un teren care poate fi folosit în toate anotimpurile.

Montaj uşor şi rapid

Una dintre cele mai importante sarcini în aplicarea gazonului artificial este pregătirea terenului existent. Pentru ca iarba sintetică să arate sănătos și frumos, solul trebuie să fie potrivit pentru ea. Dacă lucrările de infrastructură sunt făcute corespunzător, instalarea unui teren de fotbal din iarbă artificială este foarte rapidă.

HATTRICK SPORT este o firmă locală din Rădăuţi judeţul Suceava care are la activ amenajarea a peste 450 de terenuri de fotbal cu gazon sintetic, atât pentru investitori privaţi cât şi pentru instituţii ale statului român.

prtscr-gazonartificial-com-roCaută mai multe informaţii pe Google:

https://www.google.com/search?q=Terenuri+de+fotbal+%C3%AEn+Suceava+-+gazon+sintetic&oq=Terenuri+de+fotbal+%C3%AEn+Suceava+-+gazon+sintetic

agentie SEO & promovare eficienta online