Burcea Impex – produse inovative pentru amenajarea casei și a biroului

533
gresie suceava
banner mobila la comanda suceava

Amenajările cu parchet, gresie, faianță, linoleum, joacă un rol major în amenajarea interioară, contribuind semnificativ în privința aspectului casei. Totodată, accesorizarea băilor cu obiecte sanitare, rigole, cabine de duș, saune și jacuzzi, este funcțională, modernă și de efect.

Plăcile sunt utilizate pentru a crea atmosfera dorită, dar pot fi de asemenea, dificil de ales. Consultarea unui designer de interior poate fi utilă, deoarece acesta poate oferi sfaturi bune pentru a face selecția corectă.

Atât parchetul cât și plăcile de faianță și gresie sunt în vogă în casele moderne și sunt disponibile în diverse culori și combinații de culori. Ele sunt versatile în aplicare și pot fi utilizate aproape oriunde, inclusiv pe pereți și podele. Aceste plăci au o serie de calități care le fac perfecte pentru orice imobil. Oferind caracteristici termice, chimice și mecanice, plăcile de gresie și faianță sunt rezistente la impact, pete și absorbția apei.

Din punct de vedere estetic, culoarea materialelor poate ajuta la crearea unui aspect unic. Albul este o culoare populară pentru băi deoarece face baia să pară simplă, curată și proaspătă. Nuanțele cu accente albastre îndeamnă la relaxare iar tonurile mai închise arată elegant în orice încăpere. Plăcile de gresie și de faianță în culori profunde și modele vibrante pot schimba aspectul întregii camere.

Mărimea plăcilor trebuie să fie decisă în funcție de dimensiunea camerei unde vor fi aplicate. De exemplu, o baie mică ar trebui să fie accesorizată cu plăci mici deoarece plăcile mari pot arăta ridicol și vor face ca baia să pară mai mică.

Pentru a obține un design creativ atât în baie sau în orice altă încăpere, recomandarea noastră este compania Burcea Impex care comercializează o gamă complexă de soluții durabile și estetice pentru arhitectura casei și a biroului.

Produsele care fac parte din oferta comerciantului sunt:

  • Obiecte sanitare
  • Rigole
  • Cabine duș
  • Gresie și faianță
  • Parchet
  • Linoleum
  • Saune și jacuzzi

Toate produsele sunt inovative, aparțin unor furnizori consacrați italieni și spanioli, de mare renume la nivel mondial.

Parchetul este flexibil, puternic, călduros, silențios, impermeabil și este disponibil în plăci de dimensiuni foarte mari. Toate plăcile de parchet contribuie la un aspect de remarcat, mereu la modă, în stil italian. Parchetul este potrivit pentru medii casnice, comerciale și cu trafic intens. Noile reglementări de construcție impun maximul de performanță în ceea ce privește izolarea fonică. Din acest motiv parchetul comercializat de Burcea Impex este prevăzut cu o acoperire de înaltă calitate pe partea din spate a scândurii.

Obiectele sanitare sunt disponibile într-o gamă variată de modele, culori, forme, dimensiuni, materiale. Ele întregesc decorul și funcționalitatea din baie cu succes.

Rigolele moderne de duș sunt ușor de asamblat,  sunt rezistente la temperaturi ridicate, sunt stabile și rigide, compacte și omogene, anti-bacteriene, fiind realizate într-o selecție excelentă de culori.

Din oferta furnizorului face parte și o gamă de gresie din porțelan extrudat, disponibilă  într-o varietate de formate și piese, inspirată de marmura nobilă. Acest produs conferă eleganță și atemporalitate pentru orice spațiu, atât pentru interior cât și pentru exterior.