Linda Shop magazinul tău online de acoperişuri metalice

752
Linda Ecotil Suceava
banner mobila la comanda suceava

Acoperişurile metalice sunt tot mai populare, întrucât tot mai mulţi deţinători de case aleg ţigla metalică ca şi material pentru acoperiş.

Linda Ecotil vine în sprijnul clienţilor ce aleg să îşi acopere casa cu tablă tip ţiglă metalică, cu noul magazin online dedicat – www.lindashop.ro. Magazinul este structurat pe două categorii de produse: sisteme pentru acoperişuri şi sisteme pentru garduri.

În cadrul sistemelor pentru acoperiş găseşti în magazinul online LindaShop tot ce ai nevoie pentru a-ţi construi acoperişul metalic dorit. De la ţiglă metalică pentru acoperişuri, până la accesorii şi componente ale sistemului de scurgere. LindaShop oferă preţuri competitive, livrare rapidă şi consultanţă în alegerea produselor.

BONUS: 4 lucruri pe care s-ar putea să nu le ştii despre acoperişurile metalice

Acoperisuri Metalice Suceava

  1. Ţigla metalică poate să fie montată peste acoperişul tău existent. Se întâmplă deseori ca ţigla metalică să fie instalată peste şindrilele vechi, chiar dacă acestea au probleme. Acest lucru economiseşte bani şi reduce timpul de instalare a acoperişului tău. Tehnicile de instalare speciale pot face instalarea ţiglei metalice peste şindrilele asfaltice să funcţioneze şi mai bine.
  2. Acoperişurile metalice nu atrag fulgerele. De fapt, există şanse mai mari ca un acoperiş metalic să supravieţuiască chiar dacă este lovit de un fulger, întrucât metalul nu arde. În simulările de fulgere, metalul învinge asfaltul, care este combustibil şi este mai bun ca lemnul.
  3. Acoperişul metalic este mai silenţios decât cel asfaltic. Majoritatea oamenilor cred că este invers. Cu toate acestea un acoperiş metalic plasat pe un substrat solid în cele mai multe cazuri, plus podul casei şi izolaţia furnizează amortizarea sunetului. Chiar dacă vechiul material de acoperiş rămâne, cu un acoperiş metalic plasat deasupra efectul este acelaşi.
  4. Acoperişul metalic va supravieţui furtunii cu grindină. Şindrilele asfaltice pot fi afectate la punctul în care nu mai ţin apa departe de interiorul casei. Acoperişul metalic poate să reziste cu brio la furtuni cu grindină. În timp ce bucăţi mari de grindină ar putea crea defecte cosmetice în ţigla metalică, aceasta va continua să se comporte impecabil.

Există destul de multe concepţii greşite despre acoperişurile metalice, dar tot mai mulţi deţinători de case realizează avantajele de rezistenţă la foc, durabilitate şi aspect oferite de ţigla metalică. Produsele disponibile pe piaţă în zilele noastre sunt mai bune ca niciodată.

Linda Ecotil Suceava

Contactează azi un reprezentant Linda Ecotil pentru a beneficia de materialele necesare pentru un acoperiş metalic de calitate. Firma are sediul şi fabrica lângă Suceava, la intrarea în Plopeni şi are puncte de lucru deschise în Botoşani, Iaşi, Roman şi Fălticeni.

agentie SEO & promovare eficienta online