5 investiții care sporesc semnificativ confortul casei tale

5 investiții care sporesc semnificativ confortul casei tale
banner mobila la comanda suceava

Locuința ta este locul unde te simți cel mai bine și vrei să ai confort, liniște, relaxare. Ca să te bucuri de toate acestea, trebuie să faci investiții în izolații, sisteme de încălzire, surse de lumină naturală, electronice și electrocasnice moderne. Iată câteva sugestii care să te ajute în alegerea variantelor optime pentru casa ta.

Montează ferestre PVC cu geam termopan

O investiție importantă în confortul casei tale este montarea ferestrelor PVC cu geam termopan. Acestea asigură temperatura optimă atât pe timpul verii, cât și în sezonul rece. Beneficiezi de aerisirea controlată a încăperilor și elimini riscul de apariție a mucegaiurilor, a igrasiei sau a condensului.

Alege modele moderne, cu tehnologii performante ce oferă un plus de siguranță prin elementele de feronerie antiefracție și pachetele de 3 geamuri speciale, excelente în filtrarea luminii naturale și asigurarea izolării fonice de care ai nevoie.

Instalează o centrală termică performantă

Confortul de acasă se bazează pe senzația de bine pe care o ai atunci când temperatura din dormitor, din living, din baie și din bucătărie se află la nivel optim. Ca să obții acest lucru ai nevoie de un sistem de încălzire performant. 

Alege modelul adecvat de centrale termice în rate fără dobândă*, ca să plătești eșalonat această investiție. Urmărește campaniile promoționale și beneficiază de cele mai bune prețuri la achiziția și montajul instalațiilor și echipamentelor specifice.

Izolează pereții exteriori ai casei

Pierderile de căldură afectează confortul în locuință și cauzează cheltuieli suplimentare cu încălzirea casei. Trebuie să eviți acest lucru, mai ales că facturile la gaze și energie sunt mari, iar în sezonul rece pot să devină o problemă pentru bugetul familiei.

Investește în lucrări de izolație a pereților și concentrează-te pe zidurile exterioare, deoarece sunt cele mai expuse la frig, umezeală și precipitații. Programează șantierul de acasă odată cu montarea centralei, ca să corelezi cele două lucrări și să obții eficiența energetică de care ai nevoie în locuință.

Alege mobilier de calitate adaptat nevoilor familiei tale

Ca să te bucuri de confortul casei tale ai nevoie și de un ambient plăcut, care să te satisfacă la nivel estetic. Optează pentru un mobilier modern, cu texturi vesele, pentru amenajări interioare cu stil.

Alege mobilă de calitate, care să fie potrivită nevoilor pe care le au membrii familiei. Cei mici vor avea camera lor, livingul va fi mai spațios, iar bucătăria va deveni locul preferat pentru a savura bunătățile pregătite acasă.

Ia în considerare sugestiile prezentate și investește în locuința ta, ca să te bucuri de confort, alături de cei dragi!

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

agentie SEO & promovare eficienta online