7 articole vestimentare esențiale pentru concediu

7 articole vestimentare esențiale pentru concediu
banner mobila la comanda suceava

Ești în pragul concediului și încă nu ai foarte clar în minte ce lucruri mai ai de rezolvat dar și câte mai ai de împachetat și adăugat în bagajul pentru concediul pe care l-ai așteptat un an întreg. Dar ai grijă foarte mare, pentru că știi cât de mult ai suferit în ultima vacanță pentru că ai uitat câte un lucru sau un articol vestimentar să-l pui cu tine, așa că de data aceasta fă-ți chiar o listă pentru a nu mai trece prin aceeași experiență. Pentru aceasta chiar eu te pot ajuta prin a-ți prezenta un sumar de articole vestimentare esențiale pentru orice concediu în care vei pleca. Este de asemenea și un prilej perfect pentru a-ți etala piesele de rezistență pe care le deții în garderobă.

Costum de baie

Varietatea de costume de baie de care crezi că ai nevoie este vinovată deseori pentru valizele pline. Dacă ești persoană publică și celebră pe conturile de socializare și vrei acea fotografie perfectă în costum de baie, înțeleg că poți să-ți iei câteva. Cu toate acestea, dacă ai nevoie doar de un costum de baie adecvat pentru piscină, atunci toate nevoile tale sunt acoperite într-unul singur. Alege o singură culoare, cum ar fi alb, negru sau roșie, pentru o coordonare ușoară cu alte articole vestimentare.

Tricou alb

Nu poți da greș cu un tricou alb și subțire pe care îl poți îmbrăca în timpul zilei cu un articol la alegere în partea de jos (va merge aproape cu orice), sau pentru seară cu accesorii colorate. Un tricou alb, clasic, cu guler sau fără este un articol absolut obligatoriu de luat în vacanță.

Rochie de zi cu noapte

Concediul este un moment fabulos pentru a profita mai mult de o rochie nouă pe care o poți purta în timpul explorării noii destinații dar și ca o rochie de seară elegantă. Alege un stil adecvat zilei, dar pe care să o poți transforma cu ușurință într-un look de seară doar cu o schimbare de pantofi, câteva accesorii și un ruj preferat. Rochiile midi sunt o modalitate excelentă de a obține un aspect de zi, cu zi de noapte.

Bluze fluide

Bluzele boeme, tradiționale și fluide nu s-au demodat niciodată și au fost făcute pentru clime mai calde. Poți opta pentru stiluri frumos brodate sau cu broderii ușoare pentru a-ți asigura răcoarea în timp ce explorezi ținuturi noi. Combină-le cu fuste sau pantaloni de un alb clasic, ceva mai strălucitor sau denim. A purta o îmbrăcăminte elegantă și relaxantă înseamnă că te vei simți întotdeauna confortabil.

Pijamale

Nu uita de pijamale atât pentru tine cât și pentru partenerul tău. Marea majoritate a hotelurilor vă vor oferi halate, dar veți fi nevoiți să vă împachetați propriile pijamale pentru vacanță. Alegeți inclusiv un set de pijamale pentru bărbați care se potrivește vremii, respectiv cald și confortabil pentru destinațiile mai reci și subțiri și respirabile pentru destinațiile fierbinți.

Încălțăminte confortabilă

Cu siguranță vei face multă plimbare, așa că asigură-te că iei cu tine o pereche de încălțăminte confortabilă care nu te va deranja deși o vei purta câteva zile la rând. O pereche clasică de sandale din piele va completa o ținută la modă și îți va proteja picioarele în plimbările lungi de vacanță.

Nu uita să adaugi în bagajul tău și o pereche de pantofi sau sandale la modă dacă intenționezi să ieși la cină sau la alte evenimente.

Dacă ești nevoit să iei mai multe perechi de pantofi în valiză, împachetează-i cu atenție pentru a te asigura că aceștia își păstrează forma și nu sunt prea striviți când ajungi la destinație. 

Pălărie de paie

Protejează-te de razele soarelui în timp ce arăți incredibil cu o pălărie de paie plină de farmec. Nu ezita să o porți într-o vacanță pe plajă sau într-un city break în orice stil îți place. Pălăria de paie iconică nu se demodează niciodată.

agentie SEO & promovare eficienta online