Auto Schunn Suceava, dealer auto Mercedes cu livrare imediată din stoc

706
banner mobila la comanda suceava

Unul dintre cele mai bune locuri din care poți să-ți achiziționezi un Mercedes Benz, indiferent că este unul nou sau second hand, este dealer-ul auto partener autorizat Mercedes România, Auto Schunn Suceava.

Gama de mașini de lux Mercedes Benz este atât de apreciată și cumpărată de către clienți pentru că oferă unele dintre cele mai TOP avantaje în termeni de producție, tehnologie, siguranță, confort, personalizare și multe altele.

Deținătorii unor vehicule Mercedes Benz se pot bucura de o serie de avantaje distincte:

  • Un mijloc de transport confortabil: Să conduci un Mercedes este cu adevărat o experiență plăcută, în timp ce performanța pe care o atinge pe asfalt este de aproape de neegalat;
  • Siguranță desăvârșită: Vehiculele Mercedes Benz sunt faimoase pentru caracteristicile sale de siguranță și securitate. Caracteristicile de siguranță multifuncționale țintesc să ofere un grad de siguranță cât mai ridicat în interiorul mașinii.
  • O oportunitate de investiție foarte bună: Mașinile Mercedes sunt o investiție pe termen lung ideală. Aceste mașini se uzează foarte greu, iar deținând un astfel de vehicul te bucuri de performanța sa de calitate superioară mulți ani, chiar și după o uzură frecventă.

Cel mai bun loc din care poți cumpăra un Mercedes Benz

Auto Schunn este dealer auto partener autorizat Mercedes-Benz în Romania de peste 27 de ani. Găsești reprezentanțe Auto Schunn în Arad, Timișoara, Deva, Sibiu și Suceava cu un portofoliu divers de autovehicule Mercedes-Benz noi și rulate de cea mai înalta calitate, disponibile cu livrare imediată direct din showroom.

Reprezentanța Auto Schunn din Suceava

Centru de vanzari și service Mercedes-Benz
Adresa: Str. Humorului nr. 132
Program: L – V 08.00 – 17.00
Sebastian Schunn, Manager Vanzari: 0755 073 207
Contact reprezentanță: 0374-427068
Call Center: 0742 036 913

Consilierii Auto Schunn Suceava te vor purta prin universul Mercedes-Benz, materializat în cele mai noi bijuterii lansate sub brandul constructorului german. Țintesc să îți ofere cel mai intens sentiment oferit vreodată de un autoturism, experimentat la volanul unui Mercedes-Benz, în cadrul unei sesiuni de test drive unice.

Oferte Mercedes-Benz

Pentru ca tu să fii cu un pas mai aproape de autoturismul Mercedes-Benz pe care ți-l dorești, la Auto Schunn vei găsi în permanență oferte speciale și promotii la autoturisme Mercedes-Benz noi si rulate, disponibile cu livrare imediata.

Explorează noi teritorii, noi senzații autentice marca Mercedes-Benz, un cumul de experiente unice în care condusul se transforma intr-un proces de explorare multi senzorială, intr-un amalgam de senzatii exclusiviste.

Alege dintr-o gamă variată de modele Mercedes-Benz noi la prețuri speciale, disponibile cu livrare imediată în fiecare reprezentanță Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes-Benz Romania.


agentie SEO & promovare eficienta online