SuperMercato – Magazin cu specific italian

1059
super mercato
banner mobila la comanda suceava

În toamna acestui an, rețeaua de magazine SuperMercato cu specific italian a deschis în Suceava un nou magazin, aflat în centrul orașului, pe strada Ștefan cel Mare, numărul 4, bloc 6, parter, între Profi și Diana Shopping.

Rețeaua SuperMercato cuprinde în prezent 32 de magazine în multe orașe ale țării, dar se ia în considerare ca pe viitor să se deschidă alte noi locații.

Toate produsele comercializate sunt aduse din Italia de la depozitele de unde se aprovizionează magazinele din Italia, produse fabricate special pentru piața italiană, nu pentru țările din Estul Europei.

Prețurile practicate de comerciant sunt corecte dacă se ia în considerare calitatea produselor. Întreaga echipă pune pasiune în tot ceea ce face și livrează doar produse superioare clienților.

În mod constant oferta de produse se completează cu produse noi în conformitate cu nevoile clienților.

Cele mai populare branduri disponibile pe rafturile magazinele sunt: Tesori d’Oriente, Neutro med, Infasil, Fiorillo, Borotalco, Chanteclair, Felce Azzura, Barilla, Misura, Vidal, Dash, Winni’S, Omino Bianco, Balocco, De Cecco, Valfrutta, Rio mare, Lavazza, Viakal, Gran Pavesi, Scotti, Bertolli, etc.

supermercato suceava

Magazinul are în oferta sa o gamă variată de:

produse alimentare: alimente de bază, alimente pentru copii, băuturi, cafea italiană, condimente/ cuburi pentru supe/ ciorbe, conserve, dulciuri, miere, dulceață, compot, paste, produse făinoase, sosuri, ulei de arahide, ulei de măsline Italian, vinuri italiene.

produse de îngrijire personală: deodorante și parfumuri, produse de igienă dentară, produse de îngrijire personală pentru bărbați, produse de îngrijire personală pentru copii, produse de îngrijire personală pentru femei, săpunuri, șevețele, seturi cadou, spumante de baie și geluri de duș, șampoane și balsame de păr.

produse de curățenie: balsam rufe, degresanți, detergenți pardoseli, detergenți rufe, detergenți vase, odorizante și produse de menaj.

produse dietetice: produse fără gluten, produse fără sare, produse fără ulei de palmier, produse fără adaos de zahăr.

mâncare pentru câini și pisici

SuperMercato este o afacere de familie, în care o echipă tânără, ambițioasă și dedicată îți aduce cele mai bune produse italiene în România, pentru ca tu să te bucuri de o experiență cât mai plăcută.

 

 

 

 

agentie SEO & promovare eficienta online