Restaurantul ALDI are oferte minunate pentru sezonul de nunți 2019 în Bucovina

826
Nunta la Restaurant Aldi
banner mobila la comanda suceava

Cu siguranță dorești ca nunta pe care o planifici să fie organizată foarte bine până la cele mai mici detalii, astfel încât să îți canalizezi toată energia spre evenimentul în sine și să te bucuri din plin de el alături de persoana iubită.

De-a lungul timpului, Restaurant Aldi din Gura Humorului, județul Suceava a creat amintiri și a trăit emoții alături de sutele de cupluri care și-au organizat evenimentele de vis în această locație. Aceste momente au ajutat întreaga echipă să dobândească o experiență bogată în organizarea evenimentelor și să înțeleagă că orice nuntă este unică și are nevoie de o abordare diferită pentru a se transforma într-o experiență de neuitat.

Pentru cei care doresc să își celebreze nunta cu fast, Restaurant Aldi pune la dispoziția lor două săli dedicate organizării de nunți și alte evenimente speciale care vor cuceri oaspeții prin eleganța, decorurile distincte și atmosfera placută.

Pe lângă cele două săli cu o personalitate distincă care pot fi adaptate oricărei dorințe și cu capacitatea de 400 de persoane respectiv 200 persoane, Restaurant Aldi oferă în același timp servicii de o calitate ireproșabilă, toate concepute special pentru succesul evenimentului dorit.

Acest restaurant știe să transforme orice eveniment într-unul memorabil!

Meniu Restaurant Aldi

Restaurant Aldi se poate implica în toate evenimentele care merită punctate în viața unei persoane: botezuri, aniversări, logodne, baluri, banchete, majorate, ceremonii diverse.

În acest an, în 2019, Restaurant Aldi are oferte minunate pentru sezonul de nunți din Bucovina și vine cu o ofertă bogată de meniuri pentru nuntă, cu oferte speciale pentru orice tip de eveniment, condiții flexibile și avantajoase și cu o echipă managerială pregătită să asiste de fiecare data când este nevoie.

Restaurant Aldi din Gura Humorului e locul potrivit pentru un eveniment de vis iar experiența acumulată de profesioniștii care își desfășoară activitatea aici, atât la capitolul organizare, cât și la cel al gastronomiei, vorbesc de la sine.

Bucătarii experimentați și personalul profesionist, zâmbitor și întotdeauna amabil, sunt doar câțiva factori care te pot convinge că alegerea Restaurantului Aldi este una potrivită pentru tine. Meniul este unul diversificat, adaptat unor gusturi rafinate și reușește să impresioneze până și pe cei mai pretențioși gurmanzi.

Atmosfera resimțită este una la înălțime, atât la propriu cât și la figurat.

Restaurant Aldi pune la dispoziția oaspeților săi creativitatea, experiența, eleganța, profesionalismul necesar pentru realizarea unui eveniment de vis. Află mai multe detalii despre această locație accesând pagina web www.restaurantaldi.ro.