Oferte speciale la panourile solare de 150, 200 și 250 litri

726
panouri solare suceava
banner mobila la comanda suceava

În timp ce practicile și produsele din domeniul energiei solare sunt în plină expansiune, panourile solare vor fi întotdeauna cele mai bune și vor asigura apă caldă în tuburi ori de câte ori este nevoie. Acestea sunt benefice, ecologice și eficiente din punct de vedere al costurilor.

Fiecare panou și sistem de încălzire cu apă solară funcționează cu un singur scop fundamental: procesarea luminii solare, a căldurii și a razelor solare pentru a forma un sistem energetic care acționează și încălzește apa. Practic, odată ce această energie este „colectată” de colectorul solar, apa poate fi încălzită aproape direct. Spre deosebire de încălzitorul electric, încălzitoarele moderne care folosesc energie solară utilizează energie regenerabilă pentru a reduce amprenta de carbon.

Prin utilizarea unui sistem de încălzire cu apă pe bază de energie solară, se reduce considerabil cantitatea de combustibili convenționali, ceea ce înseamnă o factură mai mică a gazelor sau a electricității.

Există o varietate de tipuri diferite de panouri solare iar toate acestea prezintă avantaje diferite.

panou solar suceava
panou solar suceava

Dacă ești interesat de achiziționarea unui panou solar care să te ajute la încălzirea apei pentru gospodăria ta, poți profita de ofertele speciale existente in județul Suceava. Companiile comercializează trei tipuri de panouri solare din inox, de 150, 200 și 250 litri.

Astfel, panourile solare cu capacitatea de 150 litri sunt formate din 18 tuburi și au prețul  de 1567 lei, cele cu capacitatea de 200 litri conțin 24 de tuburi și au prețul de 2007 lei iar cele cu capacitatea de 250 litri cuprind 30 de tuburi și costă 2350 lei.

Un astfel de panou reprezintă o investiție inteligentă prin intermediul căruia se poate furniza cam 60-70% din necesarul de apă caldă menajeră anual, folosindu-se energie verde obținută cu costuri minime, la un randament ridicat în exploatare.

Principiul de funcționare constă în conversia radiației termice în căldură prin termo-șifonare, bazându-se pe circuitul natural al apei reci, care odată încălzită, se ridică în rezervorul de acumulare. Acesta este confecționat din inox inoxidabil și oferă garanția calității apei.

Tuburile din sticlă borosilicată au pereți dubli vidați, nu colectează sedimente și impurități, au o rată mare de absorbție a razelor solare de aproximativ 93% și prezintă o rezistență mare la șocuri termice, la presiuni ridicate, la grindină.

Ca și dimensiuni, putem spune că lungimea panourilor este de 1800mm, diametrul exterior este de Ø58±0.8mm și capacitatea lor este de 2.7 litri.

panouri solare

Află mai multe detalii despre fiecare panou solar în parte accesând paginile web:

PANOURI SOLARE 150 LITRI

PANOURI SOLARE 200 LITRI

PANOURI SOLARE 250 LITRI