Implantologie dentară performantă la cabinetele din Suceava și Bacău

implant dentar
banner mobila la comanda suceava

Implanturile dentare sunt cea mai modernă procedură pentru a avea dinţi impecabili. Implantul dentar este fabricat de obicei din titan sau din aliaje de titan. Suprafața implantului dentar poate fi acoperită cu substanțe diferite pentru a crește stabilitatea și integrarea. Există mai multe tipuri de implanturi dentare, dar cele contemporane au forme tronconice sau cilindrice, la fel ca rădăcinile dentare naturale. Lucrările dentare pe implanturi pot fi fixe sau detașabile (mobile).

În timp ce implanturile dentare sunt considerate una dintre cele mai bune înlocuiri ale dinților, un anumit număr dintre pacienții își exprimă îngrijorarea cu privire la costul implantului dentar. Implanturile dentare costă inițial mai mult decât omologii lor de înlocuire a dinților, dar înlocuiesc toate celelalte opțiuni datorită beneficiilor lor incredibile pe tot parcursul vieții, precum cele funcționale și estetice pe care le oferă. Costul implantului dentar este determinat de la caz la caz.

Implanturile dentare sunt mai puternice decât podurile și protezele, iar inovațiile recente contribuie la proceduri mult mai sigure și mai confortabile.

cabinet stomatologic suceava

Poți să apelezi la Cabinetul Stomatologic HEL DENT din Suceava pentru un implant de calitate care va rezista o perioadă semnificativ de lungă. Cabinetul este situat pe strada Universității 36, vis a vis de Universitate, fiind reprezentat de o echipă de medici cu vastă experiență în domeniul zâmbetelor.

Atât personalul medical experimentat cât și aparatura de ultimă generație, consumabilele de unică folosință contribuie la realizarea tuturor manoperelor stomatologice respectându-se toate normele de igienă și de siguranță: implanturi dentare, albire dentară, estetică dentară, lucrări protetice, aparate dentare, etc.

În semn de respect față de clienții cabinetului, programările sunt foarte flexibile. Clinica se ridică la nivelul așteptărilor tuturor pacienților, atmosfera este una prietenoasă, relaxantă și plăcută pe tot parcursul tratamentului.

Poți cere o programare la HEL DENT la numerele de telefon 0766 643 893, 0747 783 297 sau 0745 641 856 sau poți completa formularul de programări de pe site.

implant dentar bacau

Poți obține zâmbetul mult visat și în Bacău la Clinica Dentară DENTI SERVICE, unde se efectuează implanturi dentare, chirurgie protetică, estetică dentară și facială, ortodonție, endododenție adaptate nevoilor tuturor pacienților.

Echipa de medici și asistenți ai cabinetului asigură pacienților tratamente complexe profesionale, cu scopul de a le reda și menține sănătatea dentară.

Clinica este localizată pe strada Ștefan cel Mare, Bl 34, Sc B, Ap 1, Bacău și poate fi contactată de luni până vineri între orele 08-20 la numerele de telefon 0749 153 874 sau 0234 582 810.

Atât la Clinica Dentară DENTI SERVICE din Bacău cât și la Cabinetul Stomatologic HEL DENT din Suceava poți beneficia de un implant dentar performant. Dacă dorești mai multe detalii despre fiecare cabinet în parte, accesează site-urile web www.dentiservice.ro respectiv www.heldent.ro

agentie SEO & promovare eficienta online