Gardurile metalice – o alegere excelentă pentru împrejmuirea curții sau a grădinii

618
Gardurile metalice – o alegere excelentă pentru împrejmuirea curții sau a grădinii
banner mobila la comanda suceava

Fie că ai o casă tradițională, la țară sau modernă și cauți un gard la un preț accesibil sau ceva mai luxos, gardul metalic este o alegere excelentă, care se adaptează tuturor stilurilor și bugetelor arhitecturale.

Asigură rapid spațiile și delimitează terenul folosind un gard din plasă împletită.

Soluțiile pentru delimitarea terenului și securizarea locuințelor precum și a spatiilor publice sau semiprivate pot fi constituite din șipci metalice, panouri bordurate, stâlpi de gard, plasă împletită zincată,  plasă sudată eco. Gardurile metalice sigure combină designul și robustețea. Oferite sub formă de panouri și plasă, vin în multe stiluri, forme și culori și sunt în general simplu de implementat.

Fie că au un rol doar estetic sau de protecție, gardurile metalice rezistă în timp sub acțiunea factorilor de mediu sau a persoanelor răuvoitoare.

Gardurile metalice sunt confecționate din stâlpi metalici sau de beton între care se fixează panouri de gard. Ca dimensiuni, gardurile metalice pot fi realizate într-o mare varietate de variante.

Gardurile de grădina sunt realizate din diverse materiale: lemn, beton, plastic etc. Dar de ce este metalul o alegere atât de bună? Câteva avantaje importante ale gardurilor metalice sunt următoarele:

Varietate de posibilități: Gardul metalic oferă o mulțime de posibilități, fiecare cu opțiuni diferite în ceea ce privește culoarea, finisajul etc.

Diferite oferte de preț: există un gard metalic pentru fiecare buget, pentru orice buzunar.

Solid și durabil: fără a fi surprinzător, gardul metalic este foarte robust și poate rezista mulți ani. Acest lucru este valabil și pentru gardurile mai accesibile, precum și pentru cele mai scumpe.

Întreținere: un gard metalic necesită foarte puțină  întreținere sau chiar deloc.

Poți consulta gama de materiale pentru garduri  metalice și poți alege produsele care se potrivesc ideilor tale creative de amenajare a curții din magazinul online ArmuraShop.ro. Aici vei găsi soluții ce conferă siguranță și intimitate, solutii rezistente și moderne de împrejmuire a diverselor tipuri de spații.

Un gard metalic realizat din materiale achiziționate de pe ArmuraShop.ro va fi un gard rezistent la coroziune, căldură, factori chimici, abraziune, impact, raze ultraviolete și condiții meteorologice nefavorabile. Fiind vopsit în câmp electrostatic, acesta își va păstra aspectul impecabil pentru o perioadă mare de timp.

Gardurile metalice – o alegere excelentă pentru împrejmuirea curții sau a grădinii

Pentru confecționarea gardurilor, ArmuraShop.ro pune la dispoziția clienților o gamă variată de materiale cum ar fi: șipcă gard metalică Omega, șipcă metalică Modern, panouri bordurate, stâlpi de gard Star, pătrați și dreptunghiulari, plasă împletită zincată, țevi, plasă sudată eco. Comandă materialele ce ți se potrivesc pentru un gard durabil, estetic și practic.